Arlanda

Resor till Thassos

Grekland

Thassos

Oupptäckt badparadis med lummiga badvikar och vita sandstränder

Om Thassos

Thassos är för många en oupptäckt pärla bland grekiska öar och har många vackra sandstränder. Ön är Greklands nordligaste ö och brukar kallas för "smaragdön" då de grönklädda bergen dominerar landskapet. Längs med kusten ligger långa vita sandstränder och lummiga badvikar på rad, vissa där du kan njuta av salta dopp nästan helt själv och andra med bra utbud av restauranger, vattensporter och strandservice.


I vacker natur ligger charmiga byar och härliga stränder med vit marmorsand

De bästa stränderna ligger på den södra och östra kusten, en av de mest kända är Golden Beach som är en långgrund och finkornig sandstrand med bra utbud av restauranger och barer. Hyr en bil och kör hela kustvägen runt ön, då kan du varva solbadandet på någon av stränderna med avstickare upp bland de grönskande bergen. Byarna är små oaser där du kan stanna och äta gott på någon av de genuina tavernorna.

Bo bekvämt i rofylld atmosfär eller på familjära hotell mitt i stan

På Thassos finns något för alla, du bor lugnt och stillsamt i Skala Prinos med fin långgrund strand och bra hotell vid stranden. Vill du ha ett större utbud bor du vid Golden Beach och för dig som vill bo i händelsernas centrum bor du i Thassos stad med mysiga restauranger och barer runt hörnet. Bortom fiskehamnen ligger stadsstranden och två kilometer bort ligger Makryammosstranden. På sydkusten ligger Limenaria med sin strand mitt i staden och ett mer lokalt nöjesliv.

Klimatkompenserad resa
fr. 3 449:-

Pris per person. Flyg + hotell 7 nätter.

Avresa från Arlanda 3 september 2022. Del i enrumslägenhet. Suzie.

Sök pris och boka

Var ligger Thassos?

Karta Thassos

Karta över Thassos

Restid från Stockholm: 3 timmar 10min

Öppna karta
Airtours service

Airtours representant möter dig på flygplatsen vid ankomst och hemresa. Under vistelsen finns representanten tillgänglig på träfftider samt på telefon för att svara på frågor och ge tips och råd alla dagar i veckan mellan kl. 09-19 via sms och samtal. För akuta ärenden som olycksfall finns en dygnet-runt-öppen jourtelefon. Telefonnumret får du vid ankomst.

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!