Sök och boka resa
Arlanda

Resor till Skiathos Grekland

Skiathos

Skiathos bjuder på hög klass och förtjusande stränder

Våra hotell på Skiathos

Om Skiathos

Skiathos är en charmig liten Greklandspärla med många vackra stränder och ett exklusivt nöjesliv. Lugna badorter framför fantastiska sandstränder med kristallklart badvatten ligger inbäddade i lummig grönska på sydkusten. Norra sidan bjuder på undangömda vikar med stenstränder och grottor som du når med fiskebåtar. Här har du sevärdheter som forna huvudstaden Kastro och klostret Evangelistria.

Lyxig atmosfär med hög mysfaktor i Skiathos stad

Skiathos har en internationell och kräsen publik, hit lockas Europas jetset och många förmögna har sommarhus här. Skiathos stad med sina eminenta restauranger, som serverar allt från genuin grekisk husmanskost till läckra internationella smakupplevelser, ger en känsla av behaglig lyx. Smakfulla loungebarer och charmiga tavernor trängs i de båda hamnarna, gågatan genom staden är kantad av flotta butiker och i de mysiga gränderna hittar du restauranger där du kan sitta ute under en stjärnklar himmel.

Du bor utmärkt vid soldränkta stränder

Söker du sagolika stränder i rogivande atmosfär är det i de små badorterna du ska bo, du tar dig enkelt mellan orterna på sydkusten med både taxibåt och buss. vill du istället vara nära folklivet är det i Skiathos stad eller strax utanför, vid Megali Ammos du ska bo. Vackra Skiathos är omgiven av kristallklart vatten och ligger bredvid storasyster Skopelos, världskänd för sin medverkan i musikalen Mamma Mia.

Lästips från bloggen

Vy över Berlin

Greklands bästa stränder - hitta dina nya favoriter!

Grekland har så många fina stränder att det är svårt att rangordna dem och snart sagt varje ö har flera underbara stränder att välja på. För dig som älskar strandlivet har vi plockat ut några av våra mest magiska favoriter…

Vy över Berlin

Grekiska öar - Hitta din favorit!

Grekland har något för alla, särskilt för solälskare från norr. Här är drömmen om ljusa stränder och kristallklart, blått vatten verklighet. Utöver det är variationen stor och det finns resmål och hotell för de flesta plånböcker och intressen. Här är…

Klimatkompenserad resa
fr. 3 849:-

Pris per person. Pris per person. Flyg + hotell 7 nätter

Avresa från Landvetter söndag 14 maj. Del i enrumslägenhet. Roula Beach, Skiathos.

Sök pris och boka

Var ligger Skiathos?

Karta Skiathos

Karta över Skiathos

Restid från Stockholm: 3 timmar 25min

Öppna karta
Airtours service

Airtours representant möter dig på flygplatsen vid ankomst och hemresa. Under vistelsen finns representanten tillgänglig på träfftider samt på telefon för att svara på frågor och ge tips och råd alla dagar i veckan mellan kl. 09-19 via sms och samtal. För akuta ärenden som olycksfall finns en dygnet-runt-öppen jourtelefon. Telefonnumret får du vid ankomst.

Andra resmål i Grekland

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!