Sök och boka resa
Arlanda

Resor till Sivota i Sivota Grekland

Sivota

I en grandios omgivning ligger ljuva pärlan Sivota

Om Sivota

Sivota ligger otroligt fint i en vik med lummig grönska i bakgrunden och det kristallklara vattnet framför hamnpromenaden. Den tidigare fiskebyn är en dold juvel med naturlig skönhet och ljuvliga stränder som måste upplevas till fullo. Byns mittpunkt är hamnen där båtarna ligger på rad framför restauranger och hamncaféer. Kullerstensgator kantade av vitkalkade hus och butiker leder upp genom den mysiga lilla byn.

Transfertid med buss till Sivota ca 1h 30 min- 1h 50 min

Grekiska paradisstränder i olika nyanser

Med byn i ryggen tar du dig österut till stenstranden Gallikos Molos, det är den närmaste stranden som ligger ca 300 meter utanför Sivota, men många fler ligger i närområdet. Karvouno Beach ligger väster om byn och det gör även en av de mest kända stränderna, Bella Vraka som ligger på ön Mourtemeno en bit utanför. Hit kan du vada längs sandbanken med vattnet upp till knäna, glöm inte matsäck då det inte finns någon strandbar. Den enda sandstranden i området är Zavia Beach som ligger ca 1,5 kilometer söder om Sivota.

Restauranger i Sivota

I Sivota finns ett stort utbud av restauranger och barer. Här äter du god hemlagad mat på restaurangerna i hamnen. Caféer och barer finns det gott om och atmosfären är stillsam. Två nattklubbar är öppna under högsäsong.

Klimatkompenserad resa
fr. 4 549:-

Pris per person. Pris per person. Flyg + hotell 7 nätter

Avresa från Arlanda lördag 3 juni. Del i enrumslägenhet. Sivota Colours, Sivota.

Sök pris och boka

Våra hotell i Sivota

Var ligger Sivota?

Karta Sivota
Airtours service

Airtours representant möter dig på flygplatsen vid ankomst och hemresa. Under vistelsen finns representanten tillgänglig på telefon för att svara på frågor och ge tips och råd alla dagar i veckan mellan kl. 09-19 via sms och samtal. För akuta ärenden som olycksfall finns en dygnet-runt-öppen jourtelefon. Telefonnumret får du vid ankomst. Airtours lokala samarbetspartner heter Synthesis Travel

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!