Sök och boka resa
Arlanda

Resor till Parga Grekland

Parga

Parga är genuint, mysigt och småskaligt

Våra hotell i Parga

Om Parga

I Parga möts du av gemytligt småstadsliv och äkta gästfrihet bland medeltida gränder. Staden ligger på fastlandet och breder ut sig som en amfiteater runt den lilla viken med dess små öar. I Parga finns ljuvliga badvikar, mysiga familjedrivna hotell och vindlande gränder med charmiga restauranger och barer i en helt underbar romantisk atmosfär.

I Parga bor du toppen enligt våra tidigare gäster

Till Parga reser du med kärleken eller vännerna och bor centralt på ett av de små familjeägda hotellen med promenadavstånd till stränderna i stan och de många restaurangerna och barerna längs hamnen. För barnfamiljen passar det bäst att bo vid någon av de större stränderna Lichnos eller Valtos där du har fina hotell med pool och härliga hotellområden.

Storslagen natur och ljuvliga soliga dagar på havet

Det genuina Grekland hittar du här i Parga, pittoreskt och naturskönt med många öde naturvikar längs den storslagna Epiruskusten. Beger du dig ut från staden väntar mängder av äventyr och aktiviteter som Meteoras världskända klippkloster eller Ioanninas droppstensgrottor. För dig som vill njuta av sol och dopp i havet kan du ta en dagskryssning till någon av grannarna Korfu, Paxos eller Lefkas.

Klimatkompenserad resa
fr. 4 199:-

Pris per person. Pris per person. Flyg + hotell 7 nätter

Avresa från Arlanda lördag 3 juni. Del i enrumslägenhet. Gogozotos, Parga.

Sök pris och boka

Var ligger Parga?

Karta Parga

Karta över Parga

Restid från Stockholm: 3 timmar 30min

Öppna karta
Airtours service

Airtours representant möter dig på flygplatsen vid ankomst och hemresa. Under vistelsen finns representanten tillgänglig på träfftider samt på telefon för att svara på frågor och ge tips och råd alla dagar i veckan mellan kl. 09-19 via sms och samtal. För akuta ärenden som olycksfall finns en dygnet-runt-öppen jourtelefon. Telefonnumret får du vid ankomst.

Andra resmål i Grekland

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!