Arlanda

Red Tower

3.0

Lefkas, Grekland

Pool med utsikt och lantligt lugn

Önskar du en rofylld semester bokar du detta hotell och får härliga vyer över havet på köpet. Må gott vid poolen och känn lugnet av de gröna omgivningarna. I kvällningen passar det att sitta ute med ett glas vin efter middagen.

Strand & pool

Solterrass med pool och havsutsikt

Poolområdet är hotellets samlingspunkt och här solar och badar du med imponerande vyer över havet. Här ligger du på solterrassen på en solstol och insuper semesterns lugn. Barnen kan plaska i en egen liten pool vid sidan om den stora. I poolbaren beställer du något kallt när solen blir för varm och fäller sedan upp ett av parasollerna.

Havet på nära håll

Till stranden har du behagligt promenadavstånd. Längs med kusten hittar du flera badvikar med klart vatten och ljusa stenar. Vissa stränder är lite större med solstolar och parasoller medan andra är mindre och du slår dig ner på din handduk och njuter av salta dopp och solsken. Tavernor eller caféer finns också utspritt längs strandkanten om du blir sugen på något.

Mat & dryck

Frukostbuffé ingår.

Hotellets restaurang serverar läckra grekiska rätter men har även internationella klassiker på menyn. Sitt utomhus och ät så får du havsutsikt och romantiskt ljus i kvällningen på köpet. Vid poolen ser poolbaren till att du har snacks och kylda drycker på bekvämt avstånd.

Mot tillägg: Halvpension.

De flesta tavernor ligger i hamnen, byn har några minimarkets och ett bageri.

Rum

Dubbelrum ekonomi, 2‑3 personer

Ljusa rum på ca 21 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Möjlighet till en extrasäng. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, litet kylskåp, wifi och säkerhetsbox.

Dubbelrum, 2‑3 personer

Ljusa rum på ca 21 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Möjlighet till en extrasäng. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, litet kylskåp, wifi och säkerhetsbox.

Familjesvit, 2‑4 personer

Ljusa och rymliga sviter på ca 35 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Möjlighet till två extrasängar i form av bäddsoffa. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, litet kylskåp, wifi och säkerhetsbox. Alla rum med balkong eller terrass och havsutsikt.

Superiorrum, 2‑3 personer

Ljusa rum med drag av rymd och romantik på ca 21m² med dubbelsäng eller separata sängar. Möjlighet till två extrasängar. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, litet kylskåp, wifi och säkerhetsbox. Alla rum med balkong eller terrass och havsutsikt.

Bra att veta

Country: Greece. City: Lefkada. ZIP/Postal code: 31100. Street: Nikiania. AC ingår 15/6-30/9.

Greklands flagga

Nikiana & Ligia: Koppla av i rofylld atmosfär

Nikiana & Ligia

Nikiana ligger i grönskande omgivningar mittemellan Nidri och Lefkas stad, öns huvudstad. Här råder en avslappnad atmosfär och den tidigare fiskebyn är en lugn oas jämfört med sina grannar. Du bjuds på ett trevligt kvällsliv i den pittoreska hamnen på mysiga restauranger. Kusten spricker upp i små klapperstensstränder, där du får gott om plats även under sommarmånaderna.» Läs mer om Nikiana & Ligia

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Lefkas

» Se alla våra hotell på Lefkas