Arlanda

Ionian Blue

4.5

Lefkas, Grekland

Avstressande modernt hotell med egen badbrygga

Ionian Blue har ett idealiskt läge där det ligger i sluttningen ner mot Medelhavet. Här bor du på ett hotell med hög klass, grönskande omgivningar och en stor inbjudande pool.

Strand & pool

Stor pool med utsikt över havet

Den stora poolen med sina rundande former ligger "på kanten" i sluttningen ner mot havet, detta gör att du härifrån har en härlig utsikt över medelhavet. Utmed ena sidan av poolen finns ett bekvämt trädäck med solstolar och parasoller. Hotellet har även en barnpool samt en inomhuspool.

Egen badbrygga vid hotellet

I anslutning till hotellet nere vid havet ligger hotellets egna badbrygga. Här finns solstolar och parasoller, såklart kostnadsfritt för hotellets gäster. Badar gör du direkt från bryggan eller via badstege.

Mat & dryck

Frukostbuffé ingår.

På hotellet finns olika möjligheter och val när det gäller restauranger. Utöver en huvudrestaurang finns en restaurang och en bar vid poolen samt en lounge bar hotellets i huvudbyggnad. Hotellet har även en minmarket.

Mot tillägg: Halvpension.

De flesta tavernor ligger i hamnen, byn har några minimarkets och ett bageri.

Rum

Juniorsvit, 2‑4 personer

Fräscha rum på med privat pool och med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch, wc och hårtork. Tv, AC, wifi, minibar och säkerhetsbox. Möjlighet till två extrasängar i form av hopfällbar säng för en vuxen eller två barn 2-11 år.

Superiorrum, 2‑4 personer

Fräscha rum med balkong/terrass och med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch, wc och hårtork. Tv, AC, wifi, minibar och säkerhetsbox. Möjlighet till två extrasängar i form av hopfällbar säng för en vuxen eller två barn 2-11 år.

Bra att veta

Country: Greece. City: Lefkada. ZIP/Postal code: 31100. Street: Nikiania

Greklands flagga

Nikiana & Ligia: Koppla av i rofylld atmosfär

Nikiana & Ligia

Nikiana ligger i grönskande omgivningar mittemellan Nidri och Lefkas stad, öns huvudstad. Här råder en avslappnad atmosfär och den tidigare fiskebyn är en lugn oas jämfört med sina grannar. Du bjuds på ett trevligt kvällsliv i den pittoreska hamnen på mysiga restauranger. Kusten spricker upp i små klapperstensstränder, där du får gott om plats även under sommarmånaderna.» Läs mer om Nikiana & Ligia

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Lefkas

» Se alla våra hotell på Lefkas