Sök och boka resa
Arlanda

Resor till Nidri på Lefkas Grekland

Nidri

Bekväma Nidri bjuder på en mysig hamnpromenad

Om Nidri

Nidri är den perfekta platsen för dig som vill uppleva Lefkas. Längs huvudvägen hittar du det du kan tänkas behöva och från hamnen tar du dig ut i skärgården för att hitta just ditt smultronställe. Stränderna är små och till störst del av klappersten bland de grönskande palmerna och pinjeträden ovanför vattenbrynet. Längs den mysiga hamnpromenaden ligger restauranger och kaféer sida vid sida där du njuter av färskfångad fisk och skaldjur.

Transfertid med buss till Nidri ca 50 min-1h 20 min

Restauranger i Nidri

I den gemytliga hamnen ligger många restauranger, barer och kaféer. Längs den trafikerade huvudvägen finns restauranger, pubar och mataffärer. De flesta restauranger serverar internationell mat, vissa med brittisk touch men även genuint grekisk mat.

Klimatkompenserad resa
fr. 3 949:-

Pris per person. Pris per person. Flyg + hotell 7 nätter

Avresa från Arlanda lördag 9 september. Del i enrumslägenhet. Demetra, Lefkas.

Sök pris och boka

Våra hotell i Nidri

Var ligger Nidri?

Karta Lefkas
Airtours service

Airtours representant möter dig på flygplatsen vid ankomst och hemresa. Under vistelsen finns representanten tillgänglig på telefon för att svara på frågor och ge tips och råd alla dagar i veckan mellan kl. 09-19 via sms och samtal. För akuta ärenden som olycksfall finns en dygnet-runt-öppen jourtelefon. Telefonnumret får du vid ankomst. Airtours lokala samarbetspartner heter Travel Solution.

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!