Arlanda

Anastasia

3

Kos, Grekland

Enkelt och omtyckt med bästa läget

Hotell Anastasia erbjuder både hotellrum och lägenheter och passar därför perfekt för familjer såväl som för par. Här njuter du av lata och soliga dagar, antingen i det Egeiska havet eller i hotellets pool. Avrunda kvällen med en kulinarisk måltid på hotellets restaurang för att sedan utforska och känna pulsen från Kos stad.

Strand & pool

Fint poolområde med separat barnpool

Här kan du koppla av i ett stilrent poolområde som kantas av solstolar och parasoll. Njut av en spännande bok eller ta ett dopp för att svalka dig. Blir du törstig eller hungrig, finns en bar som serverar drycker och lättare tilltugg i anslutning till poolområdet. För de mindre barnen finns en separat barnpool och lekplats.

Nära till kilometerlång strand med aktiviteter

Hotellet ligger ungefär 800 meter ifrån den långa Lambistranden. Här kan du njuta av lata dagar i solstolen eller svalka dig med ett dopp i det klarblå havet. För de allra varmaste timmarna finns parasoll att gömma sig under. Blir du törstig eller hungrig finns det gott om uteserveringar att välja mellan längs strandpromenaden. Stranden består av grovkornig sand och klappersten och sluttar rätt brant ut mot havet.

Mat & dryck

Inga måltider ingår.

Anastasia hotell passar bland annat dig som vill laga din egen mat men skulle du vara sugen på något annat har hotellet även en restaurang. Under dagen går det att köpa drycker, snacks och lättare måltider i baren som ligger i anslutning till poolområdet.

Längs med stranden och huvudgatan finns restauranger och tavernor som serverar autentisk grekisk mat som souvlaki, tzatziki och ljuvlig fetaost.

Rum

Dubbelrum, 2 personer

Fräscha rum med dubbelsäng eller två separata sängar och badrum med dusch, wc och hårtork. I rummen finns AC och tv. Rummen har balkong eller terrass.

Trerumslägenhet, 4‑6 personer

Lägenhet med två sovrum samt separat vardagsrum/kök. Sovrum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Badrum med dusch, wc och hårtork. I lägenheten finns AC och tv. Minikök med kokplattor och enklare köksutrustning, kylskåp samt bord och stolar. Lägenheterna har balkong eller terrass. Möjlighet till två extrasängar i form av en bäddsoffa.

Tvårumslägenhet, 2‑4 personer

Lägenhet med separat sovrum och vardagsrum/kök. Sovrum med dubbelsäng eller två separata sängar och badrum med dusch, wc och hårtork. På rummet finns AC och tv. Minikök med kokplattor och enklare köksutrustning, kylskåp samt bord och stolar. Lägenheterna har balkong. Möjlighet till två extrasängar i form av en bäddsoffa.

Greklands flagga

Lambi: Lambi bjuder på salta dopp och närhet till Kos stad

Lambi

Lambi är en liten lugn badort nordväst om Kos stad. Längs strandpromenaden som sträcker sig två kilometer in mot stan ligger restauranger och uteserveringar tätt. Ju närmare stan du kommer ju mer liv och puls blir det. Strandbarer med inbjudande soffor och avkopplande atmosfär bjuder på musik och du kan njuta dagen under en parasoll. Norra Lambi är mer stilla och orörd utan restauranger.» Läs mer om Lambi

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Kos

» Se alla våra hotell på Kos