Sök och boka resa
Arlanda

Resor till Kos Grekland

Kos

Kos - ön med charm, paradisstränder och ett bubblande nöjesliv

Våra hotell på Kos

Om Kos

På Kos upplever du sagolika stränder, spännande historia och ett behagligt nöjesliv. De fina stränderna runt ön, många av dem långgrunda och med ljuvlig sandbotten, gör Kos till en av de mest uppskattade öarna i den grekiska övärlden. Antika fynd som Asklepions tempel och Johanniterriddarnas borg i hamnen visar på det rika kulturella arv Kos har tilldelats. Ön har många pittorska byar, besök Zia känd för sin enastående solnedgång med panoramavy över hela Kos.

Upptäcktsfärder till land och till havs

Kos inbjuder till en aktiv och upplevelserik semester. Här har du otroligt bra cykelvägar längs den norra kusten och vill du ta dig längre söderöver gör du det bäst med hyrbil eller någon av Airtours arrangerade utflykter. Missa inte vulkanön Nissyros, en genuin grekisk ö med smala gränder, små vita hus med blå detaljer och vänliga människor. Kliv ner i den aktiva vulkanen och se hur det bubblar och pyser under ytan. Svaveldoften får man på köpet!

Med Airtours bor du bra längs norra kusten

I Lambi och Psalidi bor du i lugna omgivningar men ändå nära utbudet i Kos stad. Här trivs familjen som vill bo på bekväma hotell med all inclusive eller vuxna som vill varva ner i en mer stillsam atmosfär. På behagligt avstånd ligger Kos stad med sitt stora utbud av restauranger och nöjen, den folkliga hamnen och det pulserande nattlivet i en mer sofistikerad tappning än förr.

Lästips från bloggen

Vy över Berlin

Grekiska öar - Hitta din favorit!

Grekland har något för alla, särskilt för solälskare från norr. Här är drömmen om ljusa stränder och kristallklart, blått vatten verklighet. Utöver det är variationen stor och det finns resmål och hotell för de flesta plånböcker och intressen. Här är…

Klimatkompenserad resa
fr. 3 849:-

Pris per person. Pris per person. Flyg + hotell 7 nätter

Avresa från Arlanda fredag 19 maj. Del i dubbelrum. Zephyros, Kos.

Sök pris och boka

Var ligger Kos?

Karta Kos

Karta över Kos

Restid från Stockholm: 3 timmar 40min

Öppna karta
Airtours service

Airtours lokala representant möter dig på flygplatsen vid ankomst och hemresa. Under vistelsen finns representanten tillgänglig på telefon. Telefonnumret får du vid ankomst. Airtours lokala samarbetspartner heter Travel Exchange.

Andra resmål i Grekland

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!