Arlanda

Amopi Bay

3.5

Karpathos, Grekland

Grekisk pärla i lugna Amopi

Amopi Bay är ett omtyckt hotell beläget på en kulle i den lugna orten Amopi, nära sandstranden. Här trivs du som vill bo i avslappnande omgivningar med bekvämligheter som frukostbuffé som ingår och minimarket på hotellområdet. Spendera dagen vid den fina poolen med utsikt över de vackra bergen på ön eller vandra ner till en mysig liten badvik, här finns alla möjligheter att hitta ditt semesterparadis.

Strand & pool

Poolområde inramat av vita fasader och blommor

Den fina poolen är omgiven av karaktäristiskt vita husfasader och rosa, vildvuxna blombuskar. Njut av semesterlugnet i en solstol i skuggan av ett parasoll och mätta hungern och törsten med mat och svalkande drycker från snackbaren. Barnsektion finns för de yngsta.

Hitta din egna strandfavorit

I Amopi kan du prova dig fram bland sandstrand och mindre badvikar för att hitta din egna favorit. Sandstranden är belägen 200 meter från hotellet, det är en barnvänlig, långgrund strand med klarblått vatten och solstolar och parasoll. Dessutom finns flera tavernor i närområdet. Som alternativ kan du utforska de små badvikarna som finns i närheten, trappor och små stigar leder ner till dessa vikar, här kan du hitta lugnet och ett sagolikt blått vatten perfekt för snorkling.

Mat & dryck

Frukostbuffé ingår.

Från snackbaren vid poolen kan du köpa svalkande drycker och snacks. Minimarket finns på hotellområdet.

Här i Amopi finns ett begränsat utbud av restauranger, men de som finns är bra. Minimarket finns där du kan få tag på det mesta.

Rum

Dubbelrum, 2 personer

Trevliga rum för två personer. Dusch och wc, hårtork, kylskåp och AC. Rummen har balkong, vissa på markplan. Möjlighet till en extrasäng i form av tältsäng.

Greklands flagga

Amopi: Lugna Amopi är familjens favorit

Amopi

Till Amopi reser du som vill koppla av, varva ner och bara vara. Den här lilla turistorten bjuder på både sand- och stenstränder, god mat på sina tavernor och en fridfull atmosfär. Barnfamiljen trivs på den största av stränderna som är en långgrund och barnvänlig sandstrand. Du som söker den där riktigt rofyllda platsen, kanske helt själv, tar promenadvägen ovanför stenstränderna österut för att hitta just din lilla pärla.» Läs mer om Amopi

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Karpathos

» Se alla våra hotell på Karpathos