Arlanda

Tourisme Avenue

3.5

Paris, Frankrike

Charmigt boende i hjärtat av 15:e arrondissmentet

Trevligt hotell med kort gångavstånd till parken Champ de Mars och det ståtliga Eiffeltornet. Modern och ljus inredning samt en bar, Les Petits Plats med en liten uteservering för drinkar och snacks. I kvarteret finns tre olika metrolinjer 6, 8 och 10 som man kommer direkt till bl.a. Triumfbågen, Opéra Garnier och Bastiljen. Med buss nummer 80 som går utanför entrén når man Champs Élysées på knappt 20 minuter och Sacré Coeur på 35.

Rum

Dubbelrum, 2 personer

Modernt inredda rum på 13 m² med dubbelsäng. Bad/dusch och wc samt hårtork. Badrock och tofflor. AC, tv, kylskåp, wifi och säkerhetsbox.

Superiorrum, 2‑3 personer

Moderna och smakfullt inredda rum på 15 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc samt hårtork. Badrock och tofflor. AC, tv, kylskåp, wifi och säkerhetsbox.

2 min
till närmaste tunnelbana,
La Motte Picquet Grenelle – se fler

Tourisme Avenue


64, BOULEVARD DE GRENELLE
Airtours andra hotell i Paris
Frankrikes flagga

Paris: Romantiska Paris med charmiga stadsdelar, berömda muséer och vackra kyrkor

Paris

Paris är en kulinarisk huvudstad full av romantik och passion där du njuter av konst, mode och mat. Under en weekend hinner du filosofera på samma café som Jean-Paul Sartre, flanera längs gatorna i konstnärliga Montmarte och fresta smaklökarna på någon av Paris många gourmetrestauranger. Kända landmärken som Eiffeltornet, Louvren med Mona Lisa och Notre Dame väntar dig i denna charmanta storstad.» Läs mer om Paris

Väder

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Paris

» Se alla våra hotell i Paris