Arlanda

Royal Madeleine

4.0

Paris, Frankrike

Trendigt hotell i vacker 1800 tals byggnad

Tidlös och elegant inredning i det 8;e arrondissmentet nära Madeleinetorget. Populär lunch- restaurang samt en härlig cocktailbar med servering även i den vackra Puteaux passagen intill. Avkopplande spaavdelning med en mindre pool, bastu och ett utbud av behandlingar.

Rum

Dubbelrum deluxe, 2‑3 personer

Trendigt inredda rum mellan 25 och 31 m². Dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc. Hårtork och badrock. AC, tv, minibar, Nespressomaskin, wifi och säkerhetsbox. Möljighet till extrasäng i form av bäddsoffa/hopfällbar säng för en tredje vuxen eller två barn.

Dubbelrum, 2 personer

Trendigt inredda rum mellan 15 och 18 m². Dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc. Hårtork och badrock. AC, tv, minibar, Nespressomaskin, wifi och säkerhetsbox.

Superiorrum, 2 personer

Trendigt inredda rum mellan 18 och 23 m². Dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc. Hårtork och badrock. AC, tv, minibar, Nespressomaskin, wifi och säkerhetsbox.

4 min
till närmaste tunnelbana,
Saint Augustin – se fler

Royal Madeleine


29 Rue De L´arcade
Airtours andra hotell i Paris
Frankrikes flagga

Paris: Romantiska Paris med charmiga stadsdelar, berömda muséer och vackra kyrkor

Paris

Paris är en kulinarisk huvudstad full av romantik och passion där du njuter av konst, mode och mat. Under en weekend hinner du filosofera på samma café som Jean-Paul Sartre, flanera längs gatorna i konstnärliga Montmarte och fresta smaklökarna på någon av Paris många gourmetrestauranger. Kända landmärken som Eiffeltornet, Louvren med Mona Lisa och Notre Dame väntar dig i denna charmanta storstad.» Läs mer om Paris

Väder

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Paris

» Se alla våra hotell i Paris