Arlanda

Meliá Paris Champs Elysées

4.5

Paris, Frankrike

Förstklassisgt boende på Avenue Victor Hugo

Elegant och charmigt boutique hotell med smakfull inredning. Klassisk liten bar med utgång till den lilla gröna innergården. Tjusiga kvarter med stort utbud av affärer och restauranger. Triumfbågen och Champs Elysées ligger bara några minuter bort.

Rum

Dubbelrum, 2 personer

Stilfulla rum på 18 m² med dubbelsäng eller separata sängar och ljudisolerade fönster. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, minibar, wifi och säkerhetsbox.

Premier rum, 2‑3 personer

Stilfulla rum på 32 m² med dubbelsäng eller separata sängar och ljudisolerade fönster. Bad/dusch och wc samt hårtork. Badrock och tofflor. AC, tv, minibar, wifi och säkerhetsbox.

2 min
till närmaste tunnelbana,
Victor Hugo

Meliá Paris Champs Elysées


102 Avenue Victor Hugo
Airtours andra hotell i Paris
Frankrikes flagga

Paris: Romantiska Paris med charmiga stadsdelar, berömda muséer och vackra kyrkor

Paris

Paris är en kulinarisk huvudstad full av romantik och passion där du njuter av konst, mode och mat. Under en weekend hinner du filosofera på samma café som Jean-Paul Sartre, flanera längs gatorna i konstnärliga Montmarte och fresta smaklökarna på någon av Paris många gourmetrestauranger. Kända landmärken som Eiffeltornet, Louvren med Mona Lisa och Notre Dame väntar dig i denna charmanta storstad.» Läs mer om Paris

Väder

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Paris

» Se alla våra hotell i Paris