Arlanda

Atana

4.0

Dubai, Förenade Arabemiraten

Modernt, ljust och fräscht i Jumeirah

Atana ligger i ett av Dubais nyare distrikt. Hotellet består av två höga byggnader och emellan dem ligger det inbjudande poolområdet. Här bor du i ljusa och moderna rum.

Strand & pool

Stilrent poolområde

Poolen ligger placerad mellan de två hotelltornen. Runt poolen finns gått om plats för solstolar med tillhörande poolhanddukar. Avgränsad barnpool intill huvudpoolen.

Populära Jumeirah Beach

Med tunnelbanan tar du dig bekvämt till omtyckta Jumeirah Beach. Här har du förmodligen den finaste och mest välskötta stranden i Dubai. Stranden består av finkornig vit sand och de klarblå vattnet inbjuder till svalkande bad. Vissa delar av stranden är öppen för alla medan andra delar endast är öppen för hotellgäster.

Mat & dryck

Frukostbuffé ingår.

På hotellet finns tre restauranger med olika inriktning och en av dem har öppet hela dagen. Här finns även pianolounge med ett café.

I Jumeirah Beach/ Dubai Marina finns gott om restauranger. I marinan ligger de flesta längs hamn- och strandpromenaden och på hotellen. Lokala restauranger finns i Al Barsha. Alkohol serveras endast på hotellen.

Rum

Dubbelrum, 2‑3 personer

Fina rum med dubbelsäng eller separata sängar. Möjlighet till en extrasäng i form av hopfällbar säng eller ordinarie säng. Bad/dusch, wc, hårtork morgonrock och tofflor. Tv, AC, wifi, kylskåp, kaffe- och tekokare och säkerhetsbox. Rummen har fönster, vissa med balkong.

Förenade Arabemiratens flagga

Jumeirah Beach/Dubai Marina: Jumeirah Beach/Dubai Marina bjuder på sol och bad i lyxiga omgivningar

Jumeirah Beach/Dubai Marina

Jumeirah Beach är Dubais kuststräcka som är fylld av sagolika sandstränder med ljus finkornig sand och turkost vatten. Flera stadsdelar samsas om denna vackra kust men mest känd är Dubai Marina. Här finns plats för över 500 båtar och många exklusiva butiker och högklassiga restauranger ligger längs de trevliga promenaderna vid vattnet. Dubai Marina kantas av skyskrapor och utanför ligger The Palm Jumeirah, den världsberömda och konstgjorda ön i form av en palm.» Läs mer om Jumeirah Beach/Dubai Marina

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Dubai

» Se alla våra hotell i Dubai