Information gällande coronaviruset

.

Boka tidigt-rabatt

Boka-tidigt-rabatt på alla resor 2021!

Savoy Boutique

4.0

Tallinn, Estland

Art Deco-inspirerat hotell med vinkällare

Hotellet ligger i en byggnad från 1890-talet och renoverades år 2006 till ett förstaklasshotell i art deco-stil. Den populära restaurangen Mekk är väl värt ett besök och bör förbokas. I baren serveras det mesta i dryckesväg samt lättare mat och under baren ligger vinkällaren med originaldelar från den gamla stadsmuren. Inom promenadavstånd finns Gamla Stan med restauranger och shopping.

Rum

Dubbelrum, 2 personer

Rum i varierande storlekar på 18-20 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Badrum med bad/dusch, wc och hårtork. På rummet finns tv, säkerhetsbox, AC, minibar, kaffe- och tekokare, morgonrock, tofflor och wifi.

Superiorrum, 2 personer

Rum i varierande storlekar på 22 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Badrum med bad/dusch, wc och hårtork. På rummet finns tv, säkerhetsbox, AC, minibar, kaffe- och tekokare, morgonrock, tofflor och wifi.

2 min
till närmaste spårvagn,
Viru

Savoy Boutique


Suur-Karja 17/19
Airtours andra hotell i Tallinn
Estlands flagga

Tallinn: Tallinns historiska skönhet bjuder på prisvärd weekend med spa och nöjen

Tallinn

Tallinns sagolika gamla stadskärna är omgärdad av en ringmur som till stor del är intakt än idag. 26 av 45 torn är i original och från Viruporten leder huvudstråket genom stan med butiker och uteserveringar. Atmosfären är romantisk och ljuvlig. Stan är fylld av torg och marknadsplatser där rådhustorget är ett av de vackraste med ett apotek från 1400-talet. Det livliga nöjeslivet, den prisvärda shoppingen och Tallinns närhet lockar många till denna historiska pärla.» Läs mer om Tallinn

Väder

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Boka Savoy Boutique

Ändra sökning

Fler hotell i Tallinn

» Se alla våra hotell i Tallinn