Arlanda

Imperial

3.5

Köpenhamn, Danmark

Bra mellanklasshotell med en välkänd italiensk restaurang

Med Tivoli, Ströget, Rådhusplatsen och centralstationen på promenadavstånd från hotellet tar du dig lätt dit du vill. En av hotellets två restauranger är en autentisk italiensk restaurang med läckerheter från Italien tillagade på säsongsbetonade råvaror. Vid hotellets färgsprakande bar passar det utmärkt att ta något gott att dricka och njuta av stadens puls.

Rum

Dubbelrum executive, 2 personer

Smakfullt inredda rum i klassisk dansk design och modern arkitektur. Här finns dubbelsäng eller separata sängar. Badrum med bad/dusch, wc och hårtork. På rummet finner du även AC, tv och wifi.

Dubbelrum, 2‑3 personer

Smakfullt inredda rum i klassisk dansk design och modern arkitektur. Här finns dubbelsäng eller separata sängar. Badrum med bad/dusch, wc och hårtork. På rummet finner du även säkerhetsbox, AC, tv, kaffe- och tekokare och wifi. Möjlighet till en extrasäng.

5 min
till närmaste tunnelbana,
Köbenhavn H

Imperial


VESTER FARIMAGSGADE 9
Airtours andra hotell i Köpenhamn
Danmarks flagga

Köpenhamn: Köpenhamn bjuder på vackra kvarter vid vattnet, Tivoli och skönt parkhäng

Köpenhamn

Köpenhamn är internationell samtidigt som den charmigt avslappnade atmosfären fyller vår skandinaviska granne. Som en småstad i stort format, där du gärna cyklar, promenerar och myser på danskt vis, danskarna kallar det "hygge". Flanera längs den populära shoppinggatan Ströget, ta en båttur runt pittoreska Christianhavn med fristaden Christiania och avsluta med smörrebröd och dansk öl på en uteservering i Nyhavn en härlig sommardag.» Läs mer om Köpenhamn

Väder

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Köpenhamn

» Se alla våra hotell i Köpenhamn