Arlanda

Copenhagen Plaza

4.0

Köpenhamn, Danmark

Elegant förstaklasshotell mitt emot Tivoli

Eleganta Copenhagen Plaza är byggt 1913 och har en imponerande arkitektur, tidstypisk inredning och gott om gammaldags charm och ligger mittemot Tivoli, alldeles intill Köpenhamns centralstation. Alla rum har ljus och klassisk inredning och möbler i antingen modern eller antik stil. Trevlig restaurang och populära Library Bar i 1800-talsstil.

Rum

Dubbelrum, 2‑3 personer

Rymliga rum på 20 m² med klassisk inredning och möbler i antingen modern eller antik stil med dubbelsäng eller separata sängar. Badrum med dusch eller badkar och wc samt hårtork. AC, kabel-tv, wifi, minibar, kaffe- och tekokare och säkerhetsbox.

2 min
till närmaste buss,
Hovedbangården

Copenhagen Plaza


BERNSTORFFSGADE 4
Airtours andra hotell i Köpenhamn
Danmarks flagga

Köpenhamn: Köpenhamn bjuder på vackra kvarter vid vattnet, Tivoli och skönt parkhäng

Köpenhamn

Köpenhamn är internationell samtidigt som den charmigt avslappnade atmosfären fyller vår skandinaviska granne. Som en småstad i stort format, där du gärna cyklar, promenerar och myser på danskt vis, danskarna kallar det "hygge". Flanera längs den populära shoppinggatan Ströget, ta en båttur runt pittoreska Christianhavn med fristaden Christiania och avsluta med smörrebröd och dansk öl på en uteservering i Nyhavn en härlig sommardag.» Läs mer om Köpenhamn

Väder

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Köpenhamn

» Se alla våra hotell i Köpenhamn