Sök och boka resa
Arlanda

Resor till Larnaca på Cypern Cypern

Larnaca

Kombinera storstadsliv och shopping med soliga dagar på stranden

Om Larnaca

I Larnaca kombinerar du sol och bad med ett internationellt storstadsliv och genuin cypriotisk atmosfär. Staden är en levande medelhavsstad och en omtyckt badort med stränder och livlig strandpromenad. I kvarteren bakom strandpromenaden finns bra shopping och du hittar internationella klädmärken som H&M och Zara. De flesta hotellen ligger några kilometer utanför stan direkt framför Larnacabuktens stränder.

Transfertid med buss till Larnaca ca 25 min

Fint strandhäng mitt i stan med närhet till shopping och restauranger

Mitt i stan finns en fin och bred sandstrand med palmkantad strandpromenad och här kryllar det av restauranger, caféer, barer och klubbar. Mackenziestranden som ligger precis före flygplatsen är populär bland cyprioterna, den är långgrund och det finns vattensporter. Bakom stranden finns många bra restauranger, barer och nattklubbar; det är ett område som växt snabbt och blivit hippt och trendigt.

Restauranger i Larnaca

Larnaca har restauranger för alla smaker, både med internationellt och cypriotiskt kök. Längs strandpromenaden finns ett myller av både restauranger, kaféer och barer. Även längs gatorna bakom stranden finns restauranger, fik och mataffärer.

Klimatkompenserad resa
fr. 3 649:-

Pris per person. Pris per person. Flyg + hotell 7 nätter

Avresa från Arlanda lördag 26 augusti. Del i tvårumslägenhet. Sea'N Lake View, Cypern.

Sök pris och boka

Våra hotell i Larnaca

Var ligger Larnaca?

Karta Cypern
Airtours service

Airtours representant möter dig på flygplatsen vid ankomst och hemresa. Under vistelsen finns representanten tillgänglig på träfftider samt på telefon för att svara på frågor och ge tips och råd alla dagar i veckan mellan kl. 09-19 via sms och samtal. För akuta ärenden som olycksfall finns en dygnet-runt-öppen jourtelefon. Telefonnumret får du vid ankomst.

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!