Boka tidigt-rabatt

Boka-tidigt-rabatt på alla resor 2020!

Okeanos

3.5

Cypern, Cypern

Centralt beläget mellanklasshotell vid sandstrand

Okeanos hotell har ett mycket bra läge vid den fina sandstranden Limanaki Beach. Här bor du nära allt som Ayia Napa erbjuder på dag och kvällstid. En kort promenad från hotellet ligger den mysiga hamnen som är en naturlig samlingsplats i Ayia Napa.

Strand & pool

Medelstor pool omgärdad av solstolar och parasoller. Poolen har en grundare del i den ena änden. Avgränsad liten barnpool utmed huvudpoolens kortsida. Poolbar som serverar dryck och snacks.

Underbar sandstrand med kristallklart vatten

Precis nedanför hotellet ligger den kilometerlånga stranden Grecian Bay som stoltserar med sin gyllene sand och medelhavets renaste och klaraste vatten. Här kan du vila upp dig på en solstol i skuggan av ett parasoll eller på en luftmadrass som guppar behagligt på de små vågorna. Stranden är långgrund och idealisk för barnen att plaska i vattenbrynet och bygga sandslott i den finkorniga sanden. Du kan strosa längs med vattenbrynet och när solen går ner kan du gå längs strandpromenaden i den magnifika solnedgången. För dig som gillar att snorkla finns det små kalkstensgrottor du kan utforska och det kristallklara vattnet ger dig en illusion av att sväva fram över sandbotten.

Mat & dryck

Frukostbuffé ingår.

Hotell Okeanos har en bufférestaurang där det serveras en blandning av lokala och internationella rätter. Drycker och snacks serveras i poolbare och i hotellets stora bar.

Mot tillägg: All Inclusive Economy, Halvpension. i

I Ayia Napa är utbudet av restauranger, barer och kaféer stort. Här finns mysiga fisketavernor i hamnen, trevliga restauranger i byn och en populär och livlig bargata. Vill du ta något snabbt och enkelt finns det otaliga snabbmatsrestauranger att välja mellan. Köket är internationellt och du äter både mexikanskt, cypriotiskt och italienskt.

Rum

Dubbelrum med delvis havsutsikt, 2‑3 personer

Rum på ca 16 m² med balkong och dubbelsäng eller separata sängar. Bad, wc och hårtork. Tv, AC, wifi, kylskåp och säkerhetsbox. Möjlighet till en extrasäng i form av hoppfällbar säng.

Dubbelrum, 2‑3 personer

Rum på ca 16 m² med balkong med dubbelsäng eller separata sängar. Bad, wc och hårtork. Tv, AC, wifi, kylskåp och säkerhetsbox. Möjlighet till en extrasäng i form av hoppfällbar säng.

Mot tillägg: havsutsikt

Superiorrum med delvis havsutsikt, 2‑3 personer

Rum på ca 20 m² med balkong och dubbelsäng eller separata sängar. Dusch, wc och hårtork. Tv, AC, wifi, kylskåp, kaffe- och tekokare samt säkerhetsbox. Möjlighet till en extrasäng i form av hoppfällbar säng.

Superiorrum, 2‑3 personer

Rum på ca 20 m² med balkong och dubbelsäng eller separata sängar. Dusch, wc och hårtork. Tv, AC, wifi, kylskåp, kaffe- och tekokare samt säkerhetsbox. Möjlighet till en extrasäng i form av hoppfällbar säng.

Mot tillägg: havsutsikt

Cyperns flagga

Ayia Napa: I Ayia Napa finns utrymme för mysiga kvällspromenader och bra hålligång

Ayia Napa

Mångsidiga Ayia Napa bjuder på flera sandstränder med glittrande klart vatten och strandbarer med bra service. Nere i den gamla fiskehamnen finns trevliga restauranger där du kan äta nyfångad svärdfisk eller en fräsch halloumisallad. Vid det venetianska klostret och dess bilfria gator är utbudet stort av barer och nattklubbar som håller igång till tidig morgon.» Läs mer om Ayia Napa

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Våra resor till Okeanos

Arlanda
lör 21 september
Dubbelrum med delvis havsutsikt, 2‑3 personer Dubbelrum med delvis havsutsikt, 2‑3 personer
info lör 21 september
8 049:- 9 749:-

Sällskapets pris:

16 098:-
Dubbelrum, 2‑3 personer Dubbelrum, 2‑3 personer
info lör 21 september
7 599:- 9 299:-

Sällskapets pris:

15 198:-
Superiorrum med delvis havsutsikt, 2‑3 personer Superiorrum med delvis havsutsikt, 2‑3 personer
info lör 21 september
9 199:- 10 899:-

Sällskapets pris:

18 398:-
Superiorrum, 2‑3 personer Superiorrum, 2‑3 personer
info lör 21 september
8 549:- 10 249:-

Sällskapets pris:

17 098:-

Pris per person. Hotell & flyg.

Fler hotell på Cypern

» Se alla våra hotell på Cypern