Boka tidigt-rabatt

Boka-tidigt-rabatt på alla resor 2020!

Asterias Beach

4.0

Cypern, Cypern

Förstaklasshotell med inbjudande strand

Asterias Beach är ett förstklassigt hotell som ligger vid den fina Makronissos Beach. Här finns det du behöver för en avslappnad såväl som aktiv semester. Gott om aktiviteter även för de mindre familjemedlemmarna. Hotellets sandstrand är utmärkt med "Blue Flag" vilket innebär att den har rent och klart vatten.

Strand & pool

Vidsträckt poolområde med intilliggande gröna ytor

Omfångsrik pool som ligger kant in kant med stranden, här har du mycket öppna gröna ytor kring poolområdet. Separat barnpool inte långt från den större poolen. Solstolar, parasoller samt poolhanddukar. Hotellet har även en inomhuspool som är uppvärmd beroende på säsong.

Utmärkt rymlig sandstrand

Asterias Beach ligger direkt vid stranden. Makronissos stranden som breder ut sig nedanför hotellet har utmärkts med en "Blue Flag" vilket innebär att den har klart och rent vatten. På stranden finns naturligtvis solstolar och parasoller samt även utbud av vattensporter. Solstolar och parasoller mot kostnad.

Mat & dryck

Frukostbuffé ingår.

Ammochostos Restaurant är hotellets ljusa huvudrestaurang och ligger intill poolen. Här serveras alla måltider i bufféform. På restaurang Koralli erbjuds ā la carte-lunch och middag. Här äter du fisk och skaldjur i med vacker utsikt över havet. Det finns också en italiensk ā la carte-restaurang på terrassen där du njuter av goda italienska rätter. På Golden Sands Pool Taverna har du utsikt över havet samtidigt som menyn består av lite lättare rätter.

Mot tillägg: All Inclusive, Halvpension. i

I Ayia Napa är utbudet av restauranger, barer och kaféer stort. Här finns mysiga fisketavernor i hamnen, trevliga restauranger i byn och en populär och livlig bargata. Vill du ta något snabbt och enkelt finns det otaliga snabbmatsrestauranger att välja mellan. Köket är internationellt och du äter både mexikanskt, cypriotiskt och italienskt.

Rum

Dubbelrum med delvis havsutsikt, 2‑3 personer

Fina rum på ca 23 m² med och dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch, wc och hårtork. Tv, AC, wifi, minikylskåp och säkerhetsbox. Möjlighet till en extrasäng i form av hoppfällbar säng. Alla rum har möblerad balkong med delvis havsutsikt.

Dubbelrum med direkt poolaccess, 2‑3 personer

Fina rum på ca 23 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch, wc och hårtork. Tv, AC, wifi, minikylskåp och säkerhetsbox. Möjlighet till en extrasäng i form av hoppfällbar säng. Alla rum har terrass med direkt poolaccess.

Dubbelrum med poolutsikt, 2‑3 personer

Fina rum på ca 23 m² med och dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch, wc och hårtork. Tv, AC, wifi, minikylskåp och säkerhetsbox. Möjlighet till en extrasäng i form av hoppfällbar säng. Alla rum har möblerad balkong med poolutsikt.

Dubbelrum, 2‑3 personer

Fina rum på ca 23 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch, wc och hårtork. Tv, AC, wifi, minikylskåp och säkerhetsbox. Möjlighet till en extrasäng i form av hoppfällbar säng. Alla rum har möblerad balkong.

Mot tillägg: havsutsikt

Familjerum, 2‑4 personer

Fina rum på ca 25 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch, wc och hårtork. Tv, AC, wifi, minikylskåp, och säkerhetsbox. Möjlighet till extrasäng i form av våningssäng för max två barn, 2-11 år. Alla rum har möblerad balkong.

Superiorrum, 2‑3 personer

Fina och ljusa rum på ca 23 m² med och dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch, wc och hårtork. Tv, AC, wifi, minikylskåp och säkerhetsbox. Möjlighet till en extrasäng i form av hoppfällbar säng. Alla rum har möblerad balkong med havsutsikt.

Cyperns flagga

Ayia Napa: I Ayia Napa finns utrymme för mysiga kvällspromenader och bra hålligång

Ayia Napa

Mångsidiga Ayia Napa bjuder på flera sandstränder med glittrande klart vatten och strandbarer med bra service. Nere i den gamla fiskehamnen finns trevliga restauranger där du kan äta nyfångad svärdfisk eller en fräsch halloumisallad. Vid det venetianska klostret och dess bilfria gator är utbudet stort av barer och nattklubbar som håller igång till tidig morgon.» Läs mer om Ayia Napa

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Våra resor till Asterias Beach

Arlanda

Vi hittar tyvärr inga priser. Prova att ändra urvalet ovan eller försök med ett annat hotell.

Fler hotell på Cypern

» Se alla våra hotell på Cypern