Arlanda

Anonymous Beach

3.5

Cypern, Cypern

Vuxenhotell vid vackra Sandy Bay

Anonymous Beach är ett välkänt och populärt hotell strax utanför centrala Ayia Napa. Här bor du bekvämt med bästa tänkbara strandläge och närhet till Ayia Napas huvudgata Nissi Avenue.

Strand & pool

Poolområde omgärdat av grönska

Stor pool med rundande former och mörkblått kakel. Poolområdet är omgärdat av grönskade buskage. Runt poolen finns solstolar och parasoller samt en poolbar.

Flera fina stränder nära hotellet

Till den fina och bågformade sandstranden Sandy Bay är det ca 30 meter, här finns solstolar och parasoller. På 10 minuter går det att ta en promenad till Nissi Beach som är en av de populäraste stränderna i Ayia Napa.

Mat & dryck

Frukostbuffé ingår.

Frukostbuffé serveras intill hotellets pool. Hotellet har en restaurang som erbjuder lunch från en à la carte-meny och som kvällstid erbjuder temabuffé.

Mot tillägg: Halvpension.

I Ayia Napa är utbudet av restauranger, barer och kaféer stort. Här finns mysiga fisketavernor i hamnen, trevliga restauranger i byn och en populär och livlig bargata. Vill du ta något snabbt och enkelt finns det otaliga snabbmatsrestauranger att välja mellan. Köket är internationellt och du äter både mexikanskt, cypriotiskt och italienskt.

Rum

Dubbelrum deluxe, 2‑3 personer

Ljusa och renoverade rum på ca 20m² med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch, wc och hårtork. Tv, AC, wifi, lite kylskåp, vattenkokare, Nespresso kaffemaskin och säkerhetsbox. Möjlighet till en extrasäng i form av hopfällbar säng. Extra faciliteter för deluxerummen är strandhanddukar, kostnadsfritt wifi och en flaska lokalt vin per dag. Alla rum med balkong och havsutsikt.

Dubbelrum, 2‑3 personer

Ljusa rum på ca 20m² med balkong med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch, wc och hårtork. Tv, AC, wifi, lite kylskåp, vattenkokare och säkerhetsbox. Möjlighet till en extrasäng i form av hopfällbar säng.

Superiorrum, 2‑3 personer

Ljusa och renoverade rum på ca 20m² med dubbelsäng eller separata sängar, balkong. Bad/dusch, wc och hårtork. Tv, AC, wifi, lite kylskåp, vattenkokare och säkerhetsbox. Möjlighet till en extrasäng i form av hoppfällbar säng. Extra faciliteter för superiorrummen är strandhanddukar, kostnadsfritt wifi och en flaska lokalt vin per dag.

Mot tillägg: delvis havsutsikt

Bra att veta

City: Ayia Napa. District: Ayia Napa - Ammochostos. ZIP/Postal code: 5330. Street: Nissi Avenue 65.

Cyperns flagga

Ayia Napa: I Ayia Napa finns utrymme för mysiga kvällspromenader och bra hålligång

Ayia Napa

Mångsidiga Ayia Napa bjuder på flera sandstränder med glittrande klart vatten och strandbarer med bra service. Nere i den gamla fiskehamnen finns trevliga restauranger där du kan äta nyfångad svärdfisk eller en fräsch halloumisallad. Vid det venetianska klostret och dess bilfria gator är utbudet stort av barer och nattklubbar som håller igång till tidig morgon.» Läs mer om Ayia Napa

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Cypern

» Se alla våra hotell på Cypern