Arlanda
Mallorca, (Spanien)

Jubileumsrabatt 500:- per person! Gäller alla paketresor 2018

Resor till MallorcaSpanien

Mallorca är perfekt för både en weekendresa och chartersemester

Hur vill du bo på Mallorca?

Om Mallorca

Storslagen natur, milslånga ljusa sandstränder och en helt underbar storstad bjuder Mallorca på. Här finns allt och vare sig du åker på solsemester eller weekendresa, kommer du att älska denna storstilade ö. Här kan du vandra, cykla eller spela golf, otaliga leder och golfbanor finns över hela ön. Den västra sidan är mer vild med fantastiska vyer medan den östra är mer idyllisk och orörd.

-

Shopping och god mat i Palma stad

Palma stad bjuder på ett rikt utbud av kultur, shopping och restauranger. Här finns pampiga och historiska byggnader, senaste modetrenderna och kulinariska läckerheter på tapasbarer och lyxkrogar. Gammalt blandas med nytt och den mångkulturella staden är vaken dygnet runt. Med Airtours väljer du om du vill bo i staden och ta dig till stränderna i närheten eller tvärtom.

Några av Medelhavets populäraste badorter

Stränderna är Mallorcas trumfkort. Långa stränder med mjuk ljus sand, turkosfärgat vatten och barnvänligt grunt. Kantade av bilfria strandpromenader med restauranger, uteserveringar och barer. I Alcudiabukten trivs barnfamiljerna längs den milslånga stranden medan du som söker avkoppling i rofylld miljö bor bäst i Sa Coma eller Camp de Mar. Vill du bo nära Palma stad har vi hotell vid Playa de Palma eller i Cala Mayor.

Var vill du bo på Mallorca?

Avresor från Stockholm och Göteborg

Var ligger Mallorca?

Väder och badtemperaturer

Klimatet på Mallorca är ett typiskt medelhavsklimat med långa, varma somrar och milda, korta vintrar. I april börjar temperaturen att stiga och når runt 20 grader dagtid med kallare nätter. I juni är den sköna sommaren igång med temperaturer på drygt 25 grader. Under högsommaren juli- augusti är det varmt med temperaturer runt 30 grader och knappt ett moln på himlen. Vattentemperaturen ligger på ca 20-25 grader under sommaren och solen skiner ca 12 timmar per dag. I slutet av oktober börjar det bli svalare med temperaturer runt 20 grader igen och det kan komma regnskurar men oftast inget långvarigt.

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Airtours service

Reser du med Airtours charterflyg möter representanten dig på flygplatsen vid ankomst och hemresa. Under vistelsen finns representanten tillgänglig på telefon alla dagar i veckan. Telefonnumret får du vid ankomst. Airtours lokala samarbetspartner heter Iberoservice.

Andra resmål i Spanien