Arlanda

Kleoniki Mare

3.0

Kreta, Grekland

Centralt lägenhetshotell nära stranden i Rethymnon stad

Här på Kleoniki Mare bor du nära stranden som ligger på Rethymnon stads östra sida. Hotellet erbjuder ett avskalat och funktionellt boende som passar par såväl som barnfamiljer. Promenerar du in mot centrum har du ett stort antal restauranger och barer att välja på längs med vägen.

Strand & pool

Stilrent poolområde

På hotellets entrésida ligger poolen. En lite mindre pool som omgärdas av en läge mur och kring poolen finns såklart solstolar och parasoller.

Ett stenskast ifrån Rethymnons fina strand

Från hotellet är det ca 50 meter till stranden som breder ut sig längs Rethymnon stad. Stranden består huvudsakligen av en blandning av sand och grus. För att komma till stranden behöver du bara korsa en väg, väl nere på stranden kan du lägga dig på en solstol under ett parasoll.

Mat & dryck

Inga måltider ingår.

I anslutning till hotellets pool finns en snackbar som serverar lättare rätter och drycker.

Mot tillägg: Frukost.

Inne i Rethymnon stad finns ett myller av restauranger, tavernor, barer och kaféer. Du kan äta både internationellt och traditionellt grekiskt, prova Kleftiko, en väldoftande lammköttsgryta eller lammkotletter med fårost.

Rum

Enrumslägenhet, 2‑3 personer

Trivsamt inredda lägenheter med dubbelsäng eller separata sängar och extrabädd i form av bäddsoffa. Bad/dusch, hårtork och wc. Tv, AC, kylskåp, säkerhetsbox och pentry med kokplattor och enkel köksutrustning. Balkong eller terrass.

Tvårumslägenhet, 2‑4 personer

Trivsamt inredda lägenheter med separata sovrum med två sängar och en extrabädd i form av bäddsoffa i vardagsrummet. Bad/dusch, hårtork och wc. Tv, AC, kylskåp, säkerhetsbox och pentry med kokplattor och enkel köksutrustning. Balkong eller terrass.

Bra att veta

Country: Greece. City: Crete. ZIP/Postal code: 74133. Street: Rethymno Town.

Greklands flagga

Rethymnon Stad: Hög mysfaktor i Rethymnons gamla stad

Rethymnon Stad

Charmiga Rethymnon stad är internationell men ändå en levande småstad. I den venetianska hamnen finns många mysiga tavernor och caféer med borden direkt vid kajen där de färggranna fiskebåtarna ligger. I gamla stan blandas venetiansk, turkisk och grekisk arkitektur och längst ut vaktar Fortezzan, det venetianska fortet från 1500-talet. I gamla stans gränder finns restauranger, barer och coola klubbar.» Läs mer om Rethymnon Stad

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Kreta

» Se alla våra hotell på Kreta