Arlanda

Rethymno Residence Aquapark

4

Kreta, Grekland

Bo bekvämt med all inclusive nära den fina sandstranden

Längs Rethymnons kust ligger detta förstklassiga all inclusivehotell med många pooler. Här trivs familjen tiptop med pooler för både de små och stora barnen. Här roar ni er i vattenrutschkanor, på barnklubben och på den ljuvliga sandstranden. För vuxna utan barn finns ett eget poolområde och varför inte boka en svit med privat pool för den extra semesterkänslan.

Strand & pool

Flera poolområden som roar hela familjen

Hotellet bjuder på tre olika poolområden för att passa alla smaker. För dig som önskar lugn och ro finns ett poolområde med vuxenpool och poolbar, anpassat för vuxna som vill ha det rofyllt. På baksidan av hotellet ligger de två andra poolområdena med både vuxenpooler och flera barnpooler. Här finns också vattenrutschkanorna för dig som vill ha lite mer fart och fläkt. Även de små har en pool med rutschkana och de allra minsta en plaskpool för lek och bus. Poolbaren serverar både snacks och dryck.

Underbar strand som sträcker sig hela vägen till Rethymnon stad

På bara några minuter tar du dig till stranden från hotellet. Stranden är bred och mestadels sandig, vissa partier kan vara grusiga. Solstolar och parasoller står uppradade nästan hela vägen in mot Rethymnon stad och vid vägen ligger matställen om du blir hungrig. Ca fyra kilometer från hotellet börjar strandpromenaden som leder in till Rethymnon stad med affärer och restauranger.

All inclusive

Hotellet har en huvudrestaurang som serverar alla måltider i bufféform. Här bjuds du på ett varierande utbud av internationella rätter och lokala specialiteter. Dryck serveras i poolbarerna och i lobbybaren.

Längs Rethymnons kust ligger restauranger, snackbarer och minimarkets på rad längs vägen ovanför stranden. Ju närmare Rethymnon stad du kommer ju mer restauranger finns det.

Rum

Dubbelrum, 2 personer

Fina rum på ca 17 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, litet kylskåp med en flaska vatten vid ankomsten, wifi och säkerhetsbox. Alla rum har markterrass eller balkong.

Familjesvit, 2‑4 personer

Fina rum på ca 40 m² med två sovrum. I ett av rummen finns en dubbelsäng eller separata sängar och i det andra rummet finns en våningssäng eller bäddsoffa för två barn 2-11 år. Bad/dusch och wc samt hårtork. Badrock och tofflor, AC, tv, litet kylskåp med en flaska vatten och juice vid ankomsten, kaffe- och tekokare, wifi och säkerhetsbox. Alla rum har markterrass eller balkong.

Juniorsvit med privat pool, 2 personer

Fina sviter på ca 28 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Badrum med hydromassagedusch och wc samt hårtork. Badrock och tofflor, AC, tv, dvd, minibar, en flaska vatten, juice och vin finns vid ankomsten, kaffe- och tekokare, wifi och säkerhetsbox. Alla rum har markterrass med privat pool.

Superiorrum, 2‑3 personer

Fina rum på ca 19 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, litet kylskåp med en flaska vatten vid ankomsten, wifi och säkerhetsbox. Möjlighet till extrasäng i form av bäddsoffa eller enkelsäng. Alla rum har markterrass eller balkong.

Trerumssvit, 4‑6 personer

Fina rum på ca 50 m² med två sovrum och ett vardagsrum. I sovrummen finns en dubbelsäng eller separata sängar och i det andra rummet finns en bäddsoffa eller enkelsäng för två personer. I det större sovrummet finns en separat toalett. Ett badrum med bad/dusch och wc samt hårtork. Badrock och tofflor, AC, tv, dvd, minibar, en flaska vatten och juice finns vid ankomsten, kaffe- och tekokare, wifi och säkerhetsbox. Alla rum har markterrass eller balkong.

Tvårumssvit, 2‑4 personer

Fina rum på ca 40 m² med ett sovrum och ett vardagsrum. I sovrummet finns en dubbelsäng eller separata sängar och i det andra rummet finns en bäddsoffa eller enkelsäng för två personer. Bad/dusch och wc samt hårtork. Badrock och tofflor, AC, tv, dvd, minibar, en flaska vatten och juice finns vid ankomsten, kaffe- och tekokare, wifi och säkerhetsbox. Alla rum har markterrass eller balkong.

Bra att veta

Country: Greece. City: Crete. ZIP/Postal code: 74150. Street: Rethymno. Vissa rumsfaciliteter är mot förfrågan i receptionen.

Greklands flagga

Rethymnon Kust: Strandliv och avkoppling längs Rethymnons soliga kuststräcka

Rethymnon Kust

Längs Rethymnons långa sandstrand finns badorterna Platanes och Adele med bra utbud av restauranger och barer. Här präglas dagarna av livet på stranden men du tar dig enkelt till Rethymnon stad med lokalbussen om du vill ha lite högre puls. Vid kusten bor barnfamiljerna bekvämt och spenderar lata dagar vid stranden eller hotellets poolområden. Till Rethymnon stad ca 5 km.» Läs mer om Rethymnon Kust

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Kreta

» Se alla våra hotell på Kreta