Arlanda

Sunset Suites

3.5

Kreta, Grekland

Familjärt på gemytliga Sunset Suites

Sunset Suites är ett trevligt hotell i den västra utkanten av Platanias. Boendet är funktionellt och trivsamt med behagligt gångavstånd till Platanias. Den familjära stämmingen på hotellet får du på köpet.

Strand & pool

Poolområde med plats för avkoppling

Poolen ligger trivsamt placerad i hotellets mitt och i förbindelse med huvudpollen finns en separat barnpool. Runt poolen finns solstolar och parasoller utplacerade. I poolbaren erbjuds snacks och enklare rätter.

Stranden på lagom promenadavstånd

För att nå stranden korsar du bara vägen och sedan är du nere på badstranden som breder ut sig åt öster och väster. Sand, grus och klappersten är det dominerande underlaget. En lunch i skuggan är lätt att hitta på någon av de restauranger som finns utsprida utmed strandlinjen.

Mat & dryck

Inga måltider ingår.

Poolbaren serverar lättare rätter och snacks.

I Platanias hittar du allt du behöver i restaurangväg. Här finns många restauranger och barer både vid stranden och i byn. Här kan du äta mexikanskt, grekiskt, medelhavsinspirerat eller snabbmat som pita gyros. De mer traditionella tavernorna hittar du i Platanias gamla del ovanför huvudvägen. Behöver du handla frukostmat finns det en mataffär i centrum.

Rum

Enrumslägenhet, 2 personer

Enkelt inredda lägenheter med dubbelsäng eller separat sängar. Kombinerat sovrum och pentry. De flesta lägenheter har möjlighet till extrasäng i form av bäddsoffa. Bad/dusch och wc. Tv, AC, säkerhetsbox och kylskåp. Balkong eller terrass.

Trerumslägenhet, 4‑6 personer

Enkelt inredda lägenheter med dubbelsäng eller separat sängar. Två separata sovrum och ett kombinerat vardagsrum/kök. Kombinerat rum/kök med möjlighet till två extrabäddar i form av singelbädd alternativt bäddsoffa. Bad/dusch och wc. Tv, AC, kylskåp och säkerhetsbox. Balkong eller terrass.

Tvårumslägenhet, 2‑4 personer

Enkelt inredda lägenheter med dubbelsäng eller separat sängar. Separat sovrum med två sängar. Kombinerat rum/kök med möjlighet till två extrabäddar i form av singelbädd alternativt bäddsoffa. Bad/dusch och wc. Tv, AC, säkerhetsbox och kylskåp. Balkong eller terrass.

Bra att veta

Country: Greece. City: Chania-Crete. ZIP/Postal code: 73014. Street: Platanias. Receptionen har begränsade öppettider.

Poolbaren kommer att vara stängd under sommaren 2021.

Greklands flagga

Chania-Platanias: I populära Platanias är det skönt strandhäng och trevligt nöjesliv

Chania-Platanias

Platanias är den största orten längs västkusten och är rätt livligt under sommarmånaderna. Sandstranden är den dagliga mötesplatsen och här samsas unga, par, familjer och äldre om de många solstolarna. Platanias har ett centrum med butiker, restauranger och ett bra utbud av barer och klubbar. Vill du uppleva det grekiska vardagslivet får du bege dig upp mot olivlundarna där du hittar det gamla genuina Platanias. Till Chania stad ca 11 km.» Läs mer om Chania-Platanias

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Kreta

» Se alla våra hotell på Kreta