Sök och boka resa
Arlanda
Kreta, (Grekland)
Boka tidigt-rabatt

Boka-tidigt-rabatt på alla resor 2019

Resor till KretaGrekland

Sol, stad och bad - populära Kreta har allt och lite till

Airtours resmål - Kreta

Om Kreta

På Greklands största och mest sydliga ö skiner solen de flesta av årets alla dagar. Hit kan du resa redan från vårens intåg ända till höstmörkret sänker sig över Sverige. Med Airtours väljer du om du vill bo på västra Kreta nära de venetianska städerna och populära badorterna Chania och Rethymnon alternativt på östra Kreta i charmiga Agios Nikolaos eller livfulla Hersonissos.

-

Italienska lämningar och förtjusande stränder

Chaniakustens pärlband av badorter och ljuvliga sandstränder lockar både barnfamiljer och par. Här väljer du om du vill bo "all inclusive" eller på egen hand i en strandnära lägenhet med full frihet. Rethymnons stadskärna bjuder på charmig miljö och exklusiva hotell där du bor med högklassig service. Bergen som ligger ovanför kusten är ett omtyckt utflyktsmål, här kan du vandra i raviner eller hyra bil och besöka både bergsbyar och sydkustens guldkorn.

Boende för alla smaker

I Hersonissos är publiken blandad, reser du utan barn bor du med fördel i centrum medan barnfamiljerna väljer de större resorthotellen i utkanten, nära de fina stränderna. Söder om Hersonissos hittar du både vattenpark och golfbana. Pittoreska Agios Nikolaos är en exklusivare stad på östra Kreta. Här trivs du som tycker om att flanera och njuta av långa romantiska kvällar på en restaurang nära vattnet.

Var ligger Kreta?

Karta Kreta

Andra resmål i Grekland