Arlanda

Resor till Boukari på KorfuGrekland

Stillsamt semesterliv i Boukari

Om Boukari

Boukari ligger på Korfus östkust direkt vid vattnet. Här bor du i rofylld omgivning framför bryggan där fiskebåtarna lagt till. Byn omges av grönskande skog och vid vattenkanten ligger flera fisktavernor. Stranden är långsmal med grunt vatten och kristallklart vatten, perfekt för dig som gillar att snorkla.

För dig som tycker om fisk och skaldjur är detta himmelriket. Längs med vattenlinjen i Boukari ligger flera tavernor som serverar just dagens fångst och andra godsaker.

Var ligger Boukari?

Karta Boukari

Väder och badtemperaturer

På Korfu råder medelhavsklimat, i maj börjar temperaturen att stiga och når normalt runt 23 grader dagtid med kallare nätter. I juni börjar den sköna sommaren med temperaturer runt 27 grader. Under högsommaren juli- augusti är det varmt med temperaturer runt 30 grader och knappt ett moln på himlen. Vattentemperaturen ligger på ca 20-25 grader under sommaren och solen skiner ca 12 timmar per dag. I september börjar det bli svalare med temperaturer runt 25 grader igen. I början av våren och sen höst kan det komma regnskurar men oftast inget långvarigt.

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Airtours service

Airtours representant möter dig på flygplatsen vid ankomst och hemresa. Under vistelsen finns representanten tillgänglig på träfftider på hotellen samt på telefon för att svara på frågor och ge tips och råd alla dagar i veckan mellan kl. 09-19 via sms och samtal. För akuta ärenden som olycksfall finns en dygnet-runt-öppen jourtelefon. Telefonnumret får du vid ankomst. Airtours lokala samarbetspartner heter Corfu Connect.

Andra resmål på Korfu