Arlanda

Marbella Nido Suite Hotel & Villas

5

Korfu, Grekland

Stilfullt boende i pittoresk omgivning

På de grönskande kullarna på Korfus sydostkust ligger detta lyxiga vuxenhotell där du som är över 16 år får bo. I sluttningen ner mot havet ligger rummen - alla med havsutsikt och många med privata pooler. En infinitypool och solterrass gör dagen bekväm om du stannar på hotellet, annars ligger klapperstensstranden bara på andra sidan vägen. Kulinariska läckerheter serveras på hotellets högklassiga restauranger och barer.

Strand & pool

Magisk utsikt från smakfullt poolområde

En ljuvlig infinitypool tar badandet till en helt ny nivå på Marbella Nido. Njut av den fantastiska arkitekturen tillsammans med panoramavyer över hav och land. När hungern gör sig påmind slår du dig ner i poolbaren och äter en god lunch med något läskande att dricka.

Glittrande hav för sköna dagar

Nedanför hotellet ligger klapperstensstranden som inbjuder till svalkande bad. Den lugna atmosfären gör stranden perfekt för dig som vill koppla av och läsa en bok under parasollet. Här är vattnet klart och du väljer fritt bland solstolarna som står uppradade. Blir du hungrig finns både taverna och strandbar där du kan slå dig ner i skuggan och köpa något gott. Väg måste korsas.

Mat & dryck

Frukostbuffé ingår.

Här serveras frukost och middag i huvudrestaurangen San Giovanni till en underbar havsutsikt. Lunchen äter du bäst i poolrestaurangen Aquavit Pool som bjuder på en à la carte-meny. Även middag kan du äta à la carte, här heter restaurangen Apaggio Gourmet och bjuder på grekiska specialiteter. Menyn är framtagen tillsammans med två stjärnkockar. I lobbybaren kan du dricka goda drinkar och få något litet att äta på, sitter du hellre utomhus är poolbaren öppen till sent.

Mot tillägg: Halvpension.

Tavernor finns vid kustvägen i Agios Ioannis Peristeron och ett par vid stranden men inte så många. Ett större utbud hittar du söderöver i grannbyn Moraitika.

Rum

Deluxe juniorsvit privat pool, 2 personer

Elegant inredda sviter på ca 35 m² med dubbelsäng. Bad/dusch, wc och hårtork samt badrock och tofflor. AC, tv, minibar, kaffemaskin, vattenkokare, wifi och säkerhetsbox. Alla sviter har en 15 m² terrass med havsutsikt, privat pool och solstolar.

Deluxesvit med jacuzzi, 2‑3 personer

Elegant inredda sviter på ca 50 m² med dubbelsäng. Bad/dusch, wc och hårtork samt badrock och tofflor. AC, tv, minibar, kaffemaskin, vattenkokare, wifi och säkerhetsbox. Möjlighet till extrasäng i form av bäddsoffa. Alla sviter har en 23 m² terrass med havsutsikt, jacuzzi och solstolar.

Juniorsvit med privat pool, 2 personer

Elegant inredda sviter på ca 30 m² med dubbelsäng. Bad/dusch, wc och hårtork samt badrock och tofflor. AC, tv, minibar, kaffemaskin, vattenkokare, wifi och säkerhetsbox. Alla sviter har en 12m² terrass med havsutsikt, privat pool och solstolar.

Juniorsvit, 2 personer

Elegant inredda sviter på ca 30 m² med dubbelsäng. Bad/dusch, wc och hårtork samt badrock och tofflor. AC, tv, minibar, kaffemaskin, vattenkokare, wifi och säkerhetsbox. Alla sviter har en 12 m² balkong med havsutsikt.

Terrassvit med jacuzzi, 2 personer

Elegant inredda sviter på ca 24 m² med dubbelsäng. Bad/dusch, wc och hårtork samt badrock och tofflor. AC, tv, minibar, kaffemaskin, vattenkokare, wifi och säkerhetsbox. Alla sviter har en stor terrass på 36 m² med havsutsikt. På terrassen har du jacuzzi, solstolar och matplats.

Bra att veta

Som gäst på hotellet får du även äta på grannhotellet Marbella Corfus restauranger och använda spaavdelningen

Greklands flagga

Agios Ioannis Peristeron: Här bor du i lugna omgivningar nära det kristallklara vattnet

Agios Ioannis Peristeron

På Korfus östkust direkt vid havet ligger denna stillsamma juvel. Här spenderar du dagen på stranden, en strandremsa med ljus klappersten blandad med sand framför det kristallklara vattnet. Bakom kustvägen reser sig de grönklädda kullarna och ramar in denna fridfulla plats som du delar med de bofasta invånarna.» Läs mer om Agios Ioannis Peristeron

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Korfu

» Se alla våra hotell på Korfu