Sök och boka resa
Arlanda

Resor till Korfu Grekland

Korfu

Korfu är en grönskande skatt med magnifika stränder

Våra hotell på Korfu

Om Korfu

Vackra Korfu bjuder på natursköna omgivningar där de grönklädda bergen stupar brant ner mot västkustens ljuvliga sandstränder. Mot östkusten sluttar de mjukare och här har du sagolika vyer över det kristallklara vattnet mot Albaniens kust. Missa inte Korfu stad med sina charmiga gränder, matupplevelser och spännande kulturella arv.

Spännande Korfu stad bjuder på glamour och historia

Underbara Korfu stad är ett måste, här finns allt. Shopping, restauranger, sevärdheter och ett helt otroligt kulturarv. Venetianska fort från 1600-talet blandas med parker, esplanader och mängder av matställen. Gamla stan är med bland Unescos världsarv och på Spianadaplatsen anlade engelsmännen en cricketbana. Sätt dig på ett av Listons eleganta kaféer, njut av en "ginger beer" och insup atmosfären.

På Korfu finns boende för alla smaker

Med Airtours bor du bra. I Acharavi på Korfus norra kust trivs barnfamiljen vid långgrunda stränder med varierat restaurangutbud och mysiga omgivningar. För dig som vill ha en livligare atmosfär och kanske prova på Korfus nattliv bor du bäst i närheten av Gouvia. Reser du med nära och kära och vill njuta av en avkopplande och rogivande semester väljer du någon av de lugna badorterna längs sydöstra kusten eller idylliska Agios Gordios.

Lästips från bloggen

Vy över Berlin

Greklands bästa stränder - hitta dina nya favoriter!

Grekland har så många fina stränder att det är svårt att rangordna dem och snart sagt varje ö har flera underbara stränder att välja på. För dig som älskar strandlivet har vi plockat ut några av våra mest magiska favoriter…

Vy över Berlin

Grekiska öar - Hitta din favorit!

Grekland har något för alla, särskilt för solälskare från norr. Här är drömmen om ljusa stränder och kristallklart, blått vatten verklighet. Utöver det är variationen stor och det finns resmål och hotell för de flesta plånböcker och intressen. Här är…

Klimatkompenserad resa
fr. 5 049:-

Pris per person. Pris per person. Flyg + hotell 7 nätter

Avresa från Arlanda lördag 18 maj. Del i enrumslägenhet. Marina, Korfu.

Sök pris och boka

Var ligger Korfu?

Karta Korfu

Karta över Korfu

Restid från Stockholm: 3 timmar 20min

Öppna karta
Airtours service

Airtours representant möter dig på flygplatsen vid ankomst och hemresa. Under vistelsen finns representanten tillgänglig på träfftider samt på telefon för att svara på frågor och ge tips och råd alla dagar i veckan mellan kl. 09-19 via sms och samtal. För akuta ärenden som olycksfall finns en dygnet-runt-öppen jourtelefon. Telefonnumret får du vid ankomst.

Andra resmål i Grekland

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!