Arlanda

Res tryggt med Airtours (läs mer här).

.

Angelika

3.0

Kefalonia, Grekland

Grönskande trädgård och avkopplande läge

Hotellets lugna omgivningar bland grönskade träd gör att du kopplar av helt på detta familjedrivna lägenhetshotell. Orten Lassi har det du behöver på promenadavstånd: tavernor, affärer och stränder. Vill du ta ett dopp i poolen går det bra att besöka grannhotellet Marianna, cirka 150 meter bort.

Strand

Promenera till strand och hav

Den bästa stranden på promenadavstånd är Makris Gialos som är en sandstrand cirka 250 meter från hotellet där det finns solstolar, parasoller och en strandbar. Stranden är relativt långgrund och kring den finns klippor. På promenadavstånd i Lassi finns även fler stränder så du kan utforska flera under din vistelse på ön och hitta din egen favorit.

Mat & dryck

Inga måltider ingår.

Här lagar du dina egna måltider i pentryt eller går ut i Lassi och provar en av tavernorna.

Här i Lassi finns restauranger och tavernor längs med huvudvägen. På vägarna ner mot stranden finns också enstaka restauranger. För ett större utbud av restauranger och barer är grannbyn Argostoli att rekommendera. Där håller restaurangerna högre klass och atmosfären är sofistikerad.

Rum

Enrumslägenhet, 2‑3 personer

Fräscha lägenheter med separata sängar. Dusch, wc, hårtork och tv. Minikök med kylskåp, vattenkokare, brödrost, kokmöjligheter och enklare köksutrustning. Möjlighet till extrasäng i form av hopfällbar säng.

Bra att veta

För att använda poolen på Marianna krävs det att man handlar i poolbaren.

Greklands flagga

Lassi: Familjens favorit med barnvänliga stränder och bra utbud

Lassi

Lassi är Kefalonias största och mest populära badort med några av öns bästa sandstränder. De flesta hotellen ligger vid kustlinjen eller på sluttningarna upp från stranden och har en sagolik havsutsikt. Här trivs du som vill njuta av soliga dagar vid de barnvänliga stränderna och ha nära till restauranger och barer i en lagom livlig miljö. Längtar du efter stadsliv finns huvudstaden Argostoli några kilometer bort.» Läs mer om Lassi

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Kefalonia

» Se alla våra hotell på Kefalonia