Arlanda

Resor till Kefalonia Grekland

Kefalonia

Förtjusande Kefalonia ger dig oförglömliga semesterminnen

Om Kefalonia

Vackra Kefalonia på Greklands västkust är full av naturupplevelser och sagolika stränder som fascinerat folk i årtusenden. Här möts du av långgrunda vita sandstränder med turkost vatten, grönklädda branta klippor med slingrande vägar, droppstensgrottor och en underjordisk sjö. Inhemska vingårdar, bergsgetter och vildhästar delar denna sköna pärla med pittoreska och romantiska små byar.


Vackra vita drömstränder och dramatiska klippor i turkost vatten

Kefalonia är en stor ö med många sandstränder. På nordvästra kusten ligger Myrtos, Greklands mest fotograferade strand! Den södra kuststräckan är mest känd bland charterresenärerna då den kantas av långa och barnvänliga stränder som i Lassi och Skala. Den östra kusten är mer dramatisk med branta klippor som stupar ner i det turkosblå vattnet, här finns stranden Antisamos, där Kapten Corellis Mandolin spelades in.

Kefalonia bjuder på några av Greklands vackraste byar

Exklusiva Fiskardo med sin charmiga hamn och pastellfärgade hus var en av de få byar som överlevde jordbävningen 1953. Assos är en blomstrande vykortsvacker stad som klänger sig fast vid den branta sluttningen. I Argostoli finns butiker, mysiga restauranger och uteserveringar, nattliv och hamnen intas av sköldpaddor på morgonkvisten. Kefalonia passar par och familjer som söker en rofylld och lite exklusivare semester.

Klimatkompenserad resa
fr. 3 999:-

Pris per person. Flyg + hotell 7 nätter.

Avresa från Arlanda 20 maj 2023. Del i enrumslägenhet ekonomi. Andrew.

Sök pris och boka

Var ligger Kefalonia?

Karta Kefalonia

Karta över Kefalonia

Restid från Stockholm: 3 timmar 35min

Öppna karta
Airtours service

Airtours lokala representant möter dig på flygplatsen vid ankomst och hemresa. I övrigt är resan på egen hand. Airtours lokala samarbetspartner heter CBR.

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!