Arlanda

Roger Smith

3.5

New York, Usa

Gemytligt mellanklasshotell med bar på takterrassen

I stadsdelen Midtown, ett stenkast från Chrysler Building, ligger detta hotell med hemtrevlig känsla. På sommaren är den populära baren Henry's öppen på taket och där serveras drinkar i en avslappnad miljö med härlig utsikt över staden. Det finns även en bar i entréplan som är öppen året om.

Rum

Dubbelrum, 2‑4 personer

Rum på ca 19 m² med en dubbelsäng för två personer. Rum med två dubbelsängar för antingen två vuxna och upp till två barn, 2-11 år eller tre vuxna. Bad/dusch och wc, hårtork, tv, minikyl, säkerhetsbox, AC, wifi.

4 min
till närmaste tunnelbana,
51 St

Roger Smith


501 LEXINGTON AVENUE AT 47 STR
Airtours andra hotell i New York
Usas flagga

New York: The Big Apple - staden som har allt och lite till

New York

New York är Manhattan, Central Park, Times Square och Empire State Building men också så mycket mer. Det är en intensiv stad som ger intryck och sjuder av liv. USA:s folkrikaste stad med människor från hela världen. Här går du på muséer, teatrar och musikaler, shoppar i SoHo och äter bagels och burgare. Brooklyn och Lower East side är trendigt med enastående restauranger och coola barer. Ta tåg nr 7 till Queens eller snöra på bekväma skor och lär känna staden som aldrig sover.» Läs mer om New York

Väder

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i New York

» Se alla våra hotell i New York