Arlanda

Resor till New York Usa

New York

The Big Apple - staden som har allt och lite till

Om New York

New York är Manhattan, Central Park, Times Square och Empire State Building men också så mycket mer. Det är en intensiv stad som ger intryck och sjuder av liv. USA:s folkrikaste stad med människor från hela världen. Här går du på muséer, teatrar och musikaler, shoppar i SoHo och äter bagels och burgare. Brooklyn och Lower East side är trendigt med enastående restauranger och coola barer. Ta tåg nr 7 till Queens eller snöra på bekväma skor och lär känna staden som aldrig sover.


Shopping i New York är för alla

5th Avenue är en av världens mest kända gator och bjuder på makalös shopping i designbutiker. Varuhuset Macy's eller fönstershopping på Madison Avenue går heller inte av för hackor. Bäst shopping hittar du ändå i SoHo med Broadway och dess sidogator, Westfield i Finacial District med Eataly och tågstationen Oculus samt Lower East side. Här hittar du spännande butiker blandat med kända kedjor och många caféer att vila fötterna på under shoppingrundan.

Från hamburgerhak och mexikanskt till läckra gourmetkrogar

I New York går du ut och äter frukost, bagels och kaffe är en klassiker. Staden bjuder på fantastiska matupplevelser från världens kök. Här finns det gamla slakthusområdet Meatpacking district med stort utbud av både barer och restauranger, trendiga Lower East Side med lyxkrogar och nya pärlor i både Brooklyn och Harlem. Nytt är också den japanska restaurangen Zauo, där du fiskar din middagsmat. Njut av Manhattans fascinerande skyline från någon av de många takbarerna.

Klimatkompenserad resa
fr. 8 830:-

Pris per person. Flyg + hotell 4 nätter.

Avresa från Arlanda 22 februari 2023. Wyndham New Yorker.

Sök pris och boka

Var ligger New York?

Karta New York

Karta över New York

Restid från Stockholm: 8 timmar 20min

Öppna karta

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!