Sök och boka resa
Arlanda

Resor till Miami Usa

Miami

Miami bjuder på amerikansk glamour och glassiga sandstränder

Våra hotell i Miami

Om Miami

Miami förknippas med vajande palmer, fantastiska stränder och kändistätt nöjesliv. Lägg till shopping på stora gallerior eller i butikerna kring Lincoln Road Mall och över 1000 golfbanor i toppklass. Allt detta får du, och på köpet ett klimat som vintertid påminner om svensk sommar och som i juli och augusti bjuder på drygt 30 grader. Här trivs både barn och vuxna i en amerikansk storstadsmiljö kombinerat med obegränsat solbadande och utflyktsmöjligheter.

Oändliga möjligheter till semesterminnen som består

Ett utmärkt sätt att uppleva Florida är att hyra bil, här kör du på stora och breda vägar och allt är bekvämt tillrättalagt. Kör söderut mot charmiga Key West och passa på att besöka den stora nationalparken Everglades, där du kan få syn på alligatorer i sumpmarkerna. Key West är USAs sydligaste punkt och en av Hemingways favoritplatser. Florida är även känt för sina temaparker i Walt Disney World som roar både stora och små.

Miami Beach bjuder på bubbligt nöjesliv och häng på soldränkta stränder

Miami Beach lockar till sig både kändiseliten som flockas vid South Beach och turister som främst håller till på den palmkantade stranden, som är nästan en och en halv mil lång. På strandpromenaden samsas joggare, inlinesåkare och cyklister. Här får du den ultimata mixen av citysemester och strandhäng vare sig du väljer ett hotell i de hippa, pastellfärgade Art Déco-kvarteren söderut eller de lite lugnare och mer familjevänliga delarna längre norröver.

Klimatkompenserad resa
fr. 10 792:-

Pris per person. Pris per person. Flyg + hotell 6 nätter

Avresa från Arlanda torsdag 1 juni. Holiday Inn Miami Beach-Oceanfront, Miami.

Sök pris och boka

Var ligger Miami?

Karta Miami

Karta över Miami

Restid från Stockholm: 10 timmar 30min

Öppna karta
Airtours service

Vistelsen är på egen hand.

Andra resmål i Usa

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!