Arlanda

La Prima

4.0

Budapest, Ungern

Fräscht förstaklasshotell med utmärkt stadsläge

Med någon minuts promenad från Donau, shoppinggatan Váci utca och Elisabetbron bor du med bra läge på detta så kallade fashion hotel. Hotellet ligger på en mysig gata och har en restaurang som flyttar ut när vädret tillåter. Det är trivsamt inrett med i modern stil.

Rum

Dubbelrum deluxe, 2‑3 personer

Deluxerum på ca 18 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch, wc, hårtork, säkerhetsbox, tv, wifi, AC, minibar, kaffe- och tekokare. Möjlighet till extrasäng i form av hopfällbar säng.

Dubbelrum, 2‑3 personer

Dubbelrum i varierande storlekt med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch, wc, hårtork, säkerhetsbox, tv, wifi, AC, minibar, kaffe- och tekokare.

4 min
till närmaste spårvagn,
Március – se fler

La Prima


Piarista Utca 6
Airtours andra hotell i Budapest
Ungerns flagga

Budapest: Storslagna Budapest bjuder på gripande historia och härliga spaupplevelser

Budapest

I vackra Budapest kan du skämma bort dig själv, unna dig en kväll på operan och gå på Michelinkrogen du drömt om, för Budapest är prisvärt. Donau delar staden i två delar, Budasidan med sin historiska karaktär, slottet och kända Gellert termalbad. Pestsidan består av breda avenyer som Andrassy út med museet House of Terror och sevärda byggnader och kvarter. Njut av spabad och ungersk gästfrihet i denna romantiska stad.» Läs mer om Budapest

Väder

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Budapest

» Se alla våra hotell i Budapest