Arlanda

Helia

4.0

Budapest, Ungern

Spahotell i modern stil med härlig trädgård

Förstaklasshotell med lugnt läge i utkanten av staden, med utsikt mot Donau och Margaretaön. Det är därifrån hotellet får sitt termalvatten som fyller flera pooler i den lyxiga spa-avdelningen. Där kan man även med fördel ägna sig åt utomhusaktiviteter som jogging eller rodd. Till Budapests historiska centrum är det en promenad på ca 15 minuter och till innerstaden ca 3 km.

Rum

Dubbelrum, 2 personer

Bekväma dubbelrum på 20 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch, wc, hårtork, badrock, minibar, säkerhetsbox, kaffe- och tekokare, tv, wifi och AC.

Superiorrum, 2 personer

Bekväma dubbelrum på 20 m² med utsikt mot Donau. Dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch, wc, hårtork, bad-rock, minibar, säkerhetsbox, kaffe- och tekokare, tv, wifi och AC.

7 min
till närmaste tunnelbana,
Dózsa György út

Helia


Karpat U. 62-64
Airtours andra hotell i Budapest
Ungerns flagga

Budapest: Storslagna Budapest bjuder på gripande historia och härliga spaupplevelser

Budapest

I vackra Budapest kan du skämma bort dig själv, unna dig en kväll på operan och gå på Michelinkrogen du drömt om, för Budapest är prisvärt. Donau delar staden i två delar, Budasidan med sin historiska karaktär, slottet och kända Gellert termalbad. Pestsidan består av breda avenyer som Andrassy út med museet House of Terror och sevärda byggnader och kvarter. Njut av spabad och ungersk gästfrihet i denna romantiska stad.» Läs mer om Budapest

Väder

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Budapest

» Se alla våra hotell i Budapest