Arlanda

Gellert

4

Budapest, Ungern

Välrenommerat förstaklasshotell i underbar jugendstil

Hotellet öppnade 1918 och är närmast en institution i staden. Det delar byggnad med Gellért spa som har solterrasser, inom- och utomhusbassänger, bastu och jacuzzi. På övervåningen ligger en välkänd restaurang som serverar gourmetmat samt en magnifik utsikt över Donau och Frihetsbron. Det är en promenad på ca 10 minuter över bron till centrala staden. Boende har halva priset på inträde till spa avdelningen om man går genom hotellets spa reception.

Rum

Superiorrum, 2‑3 personer

Superiorrum på ca 25 m² med dubbelsäng eller separata sängar, med utsikt över floden eller berget. Bad/dusch, wc, hårtork, badrock, wifi, minibar, AC, säkerhetsbox och tv. Möjlighet till extrasäng.

Var ligger hotellet?

1 min
till närmaste tunnelbana,
Szent Gellért tér – se fler

Gellert


Szt Gellert Ter 1
Airtours andra hotell i Budapest
Ungerns flagga

Budapest: Storslagna Budapest bjuder på gripande historia och härliga spaupplevelser

Budapest

I vackra Budapest kan du skämma bort dig själv, unna dig en kväll på operan och gå på Michelinkrogen du drömt om, för Budapest är prisvärt. Donau delar staden i två delar, Budasidan med sin historiska karaktär, slottet och kända Gellert termalbad. Pestsidan består av breda avenyer som Andrassy út med museet House of Terror och sevärda byggnader och kvarter. Njut av spabad och ungersk gästfrihet i denna romantiska stad.» Läs mer om Budapest

Väder

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Budapest

» Se alla våra hotell i Budapest