Arlanda

Louis C. Jacob

4.5

Hamburg, Tyskland

200 år gammalt förstaklasshotell intill Elbes strand

I Hamburgs västra utkant ligger detta förstaklasshotell som har en 200-årig historia. Alla rum har trägolv och handgjorda mattor. Hotellets restaurang heter Jacobs och här erbjuds en franskinspirerad och moderna meny tillsammans med en stor vinkällare; kristallkronor, väggmålningar och stuckaturer får man på köpet. För den som vill röra på sig erbjuder hotellet cykeluthyrning och efter en cykeltur kan det vara skönt att besöka hotellets bubbelpool och bastu. Bussen stannar utanför hotellet och det tar ca 20 minuter att åka in till centrala Hamburg.

Rum

Dubbelrum, 2‑3 personer

Stora rum med klassisk inredning på 33 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Badrum med bad/dusch, wc samt hårtork, AC, säkerhetsbox, tv, minibar och wifi.

Juniorsvit, 2‑3 personer

Elegant inredda sviter på 60 m² som vetter mot innergården eller den lugna gatan, med dubbelsäng eller separata sängar. Badrum med bad och dusch, wc samt hårtork, badrock, AC, säkerhetsbox, tv, minibar och wifi.

0 min
till närmaste buss,
Utanför hotellet

Louis C. Jacob


Elbchaussee 406
Airtours andra hotell i Hamburg
Tysklands flagga

Hamburg: Dörren till Hamburgs hjärta hittar du i hamnen

Hamburg

Hamnstaden Hamburg brinner för det maritima livet och hamnen är stadens pulserande hjärta. Här finns fler kanaler och broar än i både Venedig och Amsterdam tillsammans! Floden Elbe rinner igenom staden och den rofyllda Alstersjön är populär för sportaktiviteter och härliga båtturer. Denna viktiga handelsstad med världsarv som Speicherstadt och den nya stadsdelen HafenCity berör och charmar i förändringens vindar.» Läs mer om Hamburg

Väder

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Hamburg

» Se alla våra hotell i Hamburg