Arlanda

Resor till Hamburg

Tyskland

Hamburg

Dörren till Hamburgs hjärta hittar du i hamnen

Om Hamburg

Hamnstaden Hamburg brinner för det maritima livet och hamnen är stadens pulserande hjärta. Här finns fler kanaler och broar än i både Venedig och Amsterdam tillsammans! Floden Elbe rinner igenom staden och den rofyllda Alstersjön är populär för sportaktiviteter och härliga båtturer. Denna viktiga handelsstad med världsarv som Speicherstadt och den nya stadsdelen HafenCity berör och charmar i förändringens vindar.


Stora gallerior och små designbutiker tampas om din uppmärksamhet

I Hamburg finns shopping även för den mest kräsne. De exklusiva butikerna hittar du på gatorna Neuer Wall och Jungfernstieg. Besök den vackra gallerian Hanseviertel eller det stora köpcentrat Europa Passage Hamburg. Norr om rådhusplatsen finns många kända klädaffärer och kaféer när du behöver en paus. Karolinerviertel med Markstrasse är bohemiskt med second hand och roliga butiker. Missa inte loppmarknaden Flohschanze och den berömda fiskmarknaden.

Hippa restauranger bjuder på kulinariska upplevelser

Hamburg är en gastronomisk pärla. Här äter du gott på krogar med mikrobryggeri, som Altes Mädchen eller lunchar på en av de tyska stjärnkockarnas restaurang Die Bullerie. Njut av en kaffe på Café Elbgolds kafferosteri. Allt detta och lite till hittar du i det trendiga gamla slakthusområdet Sternschanze. Nöjesdistriktet St Pauli lockar med bra nattliv, den omtalade gatan Reeperbahn och sin omtyckta saluhall med livemusik och brunch vid fiskmarknaden.

Klimatkompenserad resa
fr. 4 710:-

Pris per person. Flyg + hotell 3 nätter.

Avresa från Arlanda 4 januari 2023. Innside Hamburg Hafen.

Sök pris och boka

Var ligger Hamburg?

Karta Hamburg

Karta över Hamburg

Restid från Stockholm: 1 timmar 35min

Öppna karta

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!