The Mandala Hotel

5.0

Berlin, Tyskland

Femstjärnigt designhotell i stadsdelen Mitte

Smakfullt inrett hotell med en lugn atmosfär och stora, bekväma rum på 40 m². Intill Potzsdamer plats där tidigare gränsen mellan öst och väst låg. Spa med bastu, relaxavdelning och gym. Två restauranger varav en belönad med två Michelinstjärnor.

Rum

Executive svit, 2‑3 personer

Rymliga rum på 60 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Plats för extrasäng. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, pentry, wifi och säkerhetsbox.

Studio, 2 personer

Rymliga rum på 40 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, pentry, wifi och säkerhetsbox.

2 min
till närmaste tunnelbana,
Potzdamer Platz

The Mandala Hotel


Potzdamer Strasse 3
Airtours andra hotell i Berlin
Tysklands flagga

Berlin: Mångfaldens Berlin sjuder av energi, förändring och minnen av Berlinmuren

Berlin

Berlin är en metropol, en kulturhuvudstad och en levande historiebok. Den korta flygtiden och att det är prisvärt gör Berlin till den perfekta weekendstaden. Minnen från förr, som Checkpoint Charlie och gatstenarna som markerar var Berlinmuren stått blandas med nytt som exklusiv shopping vid Friedrichstrasse, konstmuseer i krigsbunkrar och många bra stjärnkrogar. Här finns också det brokiga och hippa med ruffig gatukonst, kullerstensgator och roliga butiker.» Läs mer om Berlin

Väder

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Våra resor till The Mandala Hotel

Arlanda
April 2019
Visa prisexempel
Per person
Sällskapets pris

Fler hotell i Berlin

» Se alla våra hotell i Berlin