Boka tidigt-rabatt

Boka-tidigt-rabatt på alla resor 2020!

Park Side

3.0

Side, Turkiet

Trevligt hotell med perfekt läge i centrala Side

Med perfekt läge i Side ligger detta trevliga hotell. Här har du nära till allt Side har att erbjuda men även promenadavstånd till stranden. Hotellet har ett stort poolområde med solstolar och parasoller där du kan koppla av och njuta av värmen.

Strand & pool

Stort poolområde med härlig pool

Hotellet kretsar kring den stora poolen omgiven av solstolar och parasoller. Här kan du sola och bada eller ligga i skuggan och läsa en bok. När du blir törstig finns poolbaren nära till hands. För de mindre barnen finns även en liten barnpool.

Fri transport till gyllene sandstrand

Hotellet ligger en dryg kilometer från den gyllene sandstranden i östra Side. Hotellet erbjuder gratis transport till och från stranden varje dag för den som inte vill gå. Här finns solstolar och parasoller till uthyrning. Stranden här är av finkornig sand och är lång och bred, havet är kristallklart och turkosblått. Här trivs personer i alla åldrar!

All inclusive economy

Hotellets restaurang erbjuder främst lokala rätter men även vissa internationella. Välj om du vill avnjuta dina måltider utomhus eller inomhus. Hotellet har även en poolbar som serverar läskande drycker hela dagen.

Side erbjuder många restauranger och barer. Inne i Sides gamla stad och vid hamnen kryllar det av matserveringar och trevliga barer. Här äter du god mat som kebab eller grillspett av lamm och grönsaker till riktigt bra priser. Även i kvarteren ovanför hamnen och väster om finns det gott om restauranger, barer och mataffärer nära hotellen. Bor du längs kusten ovanför stranden finns det inte lika gott om matställen, några ligger längs med den stora vägen, men istället har de flesta hotell all inclusivekoncept.

Rum

Dubbelrum ekonomi, 2‑3 personer

Dubbelrum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Bad/dusch och wc, AC och tv. Rummen har balkong. Möjlighet till en extrasäng.

Dubbelrum, 2‑3 personer

Dubbelrum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Bad/dusch och wc, AC och tv. Rummen har balkong. Möjlighet till en extrasäng.

Familjerum / fyra bäddar, 4 personer

Familjerum med en dubbelsäng och två enkelsäng eller fyra separata sängar. Bad/dusch och wc, AC och tv. Rummen har balkong.

Familjerum / tre bäddar, 3 personer

Familjerum med en dubbelsäng och en enkelsäng eller tre separata sängar. Bad/dusch och wc, AC och tv. Rummen har balkong.

Turkiets flagga

Side: Milslång sandstrand med barnvänliga hotell och gott turkiskt kök

Side

Side är en klassisk badort som är precis sådär lagom stor för att erbjuda både barnvänlig avkoppling på stranden, semestershopping och sköna restaurangkvällar. Från den gamla stadskärnan och västerut sträcker sig den milslånga, långgrunda sandstranden och här trivs både vuxna och barn i solen.» Läs mer om Side

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Våra resor till Park Side

Arlanda
lör 2 maj
Dubbelrum, 2‑3 personer Dubbelrum, 2‑3 personer
info lör 2 maj
5 099:- 5 599:-

Sällskapets pris:

10 198:-
Dubbelrum ekonomi, 2‑3 personer Dubbelrum ekonomi, 2‑3 personer
info lör 2 maj
4 949:- 5 449:-

Sällskapets pris:

9 898:-

Pris per person. Hotell & flyg.

Fler hotell i Side

» Se alla våra hotell i Side