Arlanda

Labranda Excelsior

3.5

Side, Turkiet

Stort familjevänligt hotell med härligt poolområde och privat strand

Omgärdat av skog, berg och hav ligger denna stora resort strax utanför Side. Här finns det något för alla. Ett stor härligt poolområde, en privat strand med solstolar, parasoller och beachvolleyplan samt tennisbanor, spa och gym. Här finns ett underhållningsteam som livar upp stämningen med uppträdanden och livemusik på kvällarna och för barnen finns en rolig miniklubb.

Strand & pool

Hotellets stora pool ringlar sig mellan hotellets byggnader och grönskan runt hotellet. Här finns det gott om solstolar och parasoller och olika platser att koppla av på. För barnen finns en separat barnpool och en lekpark. Under dagarna erbjuds en mängs olika sportaktiviteter av hotellets underhållningsteam så du behöver aldrig ha tråkigt.

Några minuters promenad från hotellet ligger den fina sandstranden där hotellet har ett privat strandområde. Här kan du sola och bada eller spela beachvolleyboll. Promenera längs med vattenbrynet och förundras av det kristallklara blå vattnet eller läsa en bok i skuggan till ljudet av vågorna.

All inclusive economy

Hotellets restaurang serverar ett stort utbud av rätter från både det lokala och internationella köket. I strandkiosken erbjuds läskande drycker och snacks.

Side erbjuder många restauranger och barer. Inne i Sides gamla stad och vid hamnen kryllar det av matserveringar och trevliga barer. Här äter du god mat som kebab eller grillspett av lamm och grönsaker till riktigt bra priser. Även i kvarteren ovanför hamnen och väster om finns det gott om restauranger, barer och mataffärer nära hotellen. Bor du längs kusten ovanför stranden finns det inte lika gott om matställen, några ligger längs med den stora vägen, men istället har de flesta hotell all inclusivekoncept.

Rum

Dubbelrum ekonomi 2, 2‑3 personer

Dubbelrum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Bad/dusch och wc, centralstyrd AC, säkerhetsbox, hårtork, tv och minibar. Vissa rum har balkong. Möjlighet till en extrasäng.

Dubbelrum ekonomi, 2‑3 personer

Dubbelrum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Bad/dusch och wc, centralstyrd AC, säkerhetsbox, hårtork, tv och minibar. Vissa rum har balkong. Möjlighet till en extrasäng.

Dubbelrum, 2‑3 personer

Dubbelrum på ca 28 m² med en dubbelsäng eller två separata sängar. Bad/dusch och wc, centralstyrd AC, säkerhetsbox, hårtork, tv och minibar. Rummen har balkong. Möjlighet till en extrasäng.

Familjerum / fyra bäddar, 4 personer

Familjerum på ca 45 m² med en dubbelsäng och två separata sängar eller fyra separata sängar. Bad/dusch och wc, centralstyrd AC, säkerhetsbox, hårtork, tv och minibar. Rummen har balkong.

Turkiets flagga

Side: Milslång sandstrand med barnvänliga hotell och gott turkiskt kök

Side

Side är en klassisk badort som är precis sådär lagom stor för att erbjuda både barnvänlig avkoppling på stranden, semestershopping och sköna restaurangkvällar. Från den gamla stadskärnan och västerut sträcker sig den milslånga, långgrunda sandstranden och här trivs både vuxna och barn i solen.» Läs mer om Side

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Side

» Se alla våra hotell i Side