Arlanda

Kamelya Aishen K Club

4

Side, Turkiet

Fartfylld semester för hela familjen

I lummiga omgivningar ligger de olika byggnaderna som ger känslan av en mysig semesterby. Med flera olika pooler och oändligt många aktiviteter för både stora och små kommer ingen i familjen ha en tråkig stund. I den stora vattenparken låter du ditt barnasinne komma fram och tillsammans med familjen får du en minnesvärd semester.

Strand & pool

Full fart vid hotellets pooler och vattenpark

Med utsikt över havet lockar poolområdet till såväl avkoppling som lek och bus för hela familjen. Poolen inbjuder till många svalkande dopp och aktiviteter för alla åldrar under dagen. Följ med barnen till den stora vattenparken och ta täten nerför vattenrutschkanorna eller utmana barnen i vem som kan åka snabbast. När barnen är på äventyr med barnklubben eller leker i den lilla nöjesparken slår du dig ner på en solstol och njuter av solens strålar.

Underbar sandstrand nedanför hotellet

Strax utanför hotellområdet njuter du av Medelhavet på hotellets dryga 500 meter långa finkorniga sandstrand. Den långgrunda stranden och det klara vattnet lockar till aktiviteter såväl i havet som på torra land för både stora och små. När du blivit less på att ligga still i solstolen finns en mängd olika vattensporter att prova på eller utmana barnen på en beachvolleymatch eller sandslottsbygge. Strandbaren serverar dryck och lättare snacks under dagen.

All inclusive

Här hittar du restauranger och barer som serverar mat och dryck av hög kvalité. I huvudrestaurangen erbjuds smakrika rätter i bufféform. Vill du variera dig kan du välja mellan inte mindre än sex à la carte-restauranger där du kan njuta av allt från mexikanska, kinesiska eller italienska rätter. Under dagen finns lättare snacks, bakverk och glass i mängder i de olika barerna och restaurangerna. Totalt finns tretton barer på området där du kan njuta av svalkande fruktjuicer, bubblande champagne eller lokala viner.

Side erbjuder många restauranger och barer. Inne i Sides gamla stad och vid hamnen kryllar det av matserveringar och trevliga barer. Här äter du god mat som kebab eller grillspett av lamm och grönsaker till riktigt bra priser. Även i kvarteren ovanför hamnen och väster om finns det gott om restauranger, barer och mataffärer nära hotellen. Bor du längs kusten ovanför stranden finns det inte lika gott om matställen, några ligger längs med den stora vägen, men istället har de flesta hotell all inclusivekoncept.

Rum

Dubbelrum deluxe, 2‑4 personer

Elegant inredda rum på ca 36-44 m² med dubbelsäng eller separata sängar och möjlighet till två extrasängar i form av bäddsoffa eller enkelsäng. Bad/dusch och wc, hårtork, AC, säkerhetsbox, tv, minibar och wifi. Balkong finns på alla rum.

Dubbelrum ekonomi, 2‑3 personer

Elegant inredda rum på ca 23 m² med dubbelsäng och möjlighet till en extrasäng i form av bäddsoffa. Bad/dusch och wc, hårtork, AC, säkerhetsbox, tv, minibar och wifi. Balkong finns på alla rum.

Dubbelrum, 2‑3 personer

Elegant inredda rum på ca 23 m² med dubbelsäng och möjlighet till en extrasäng i form av bäddsoffa. Bad/dusch och wc, hårtork, AC, säkerhetsbox, tv, minibar och wifi. Balkong finns på alla rum.

Familjerum / fyra bäddar, 4 personer

Fina rum på ca 40-50 m² bestående av två rum med en dubbelsäng i det ena rummet och två separata sängar i det andra rummet. Bad/dusch och wc, hårtork, AC, säkerhetsbox, tv, minibar, kaffe- och tefaciliteter, wifi. Balkong finns på alla rum.

Superiorrum, 2‑4 personer

Elegant inredda rum på ca 30 m² med separata sängar och möjlighet till extrasäng för en vuxen eller upp till två barn 2-11 år i form av bäddsoffa. Bad/dusch och wc, hårtork, AC, säkerhetsbox, tv, minibar och wifi. Balkong finns på alla rum.

Bra att veta

Hotellet delar flera faciliteter med systerhotellen Kamelya Selin och Kemelya Fulya som ligger inom samma område. Vattenparken är öppen mellan 10-18 med lunchstängt 12.30-13.30. Under april och november är den öppen mellan 13.30-16.00 endast.

Turkiets flagga

Side: Milslång sandstrand med barnvänliga hotell och gott turkiskt kök

Side

Side är en klassisk badort som är precis sådär lagom stor för att erbjuda både barnvänlig avkoppling på stranden, semestershopping och sköna restaurangkvällar. Från den gamla stadskärnan och västerut sträcker sig den milslånga, långgrunda sandstranden och här trivs både vuxna och barn i solen.» Läs mer om Side

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Side

» Se alla våra hotell i Side