Arlanda

Club Calimera Serra Palace

4.0

Side, Turkiet

Ett grönskande paradis direkt på stranden

Det här förstklassiga hotellet är ett eldorado för hela familjen. Med flertalet pooler, vattenpark, sandstrand och spaavdelning finns allt som behövs för en lyckad semester. När kvällen smyger sig på finns möjlighet att delta i någon av de kvällsaktiviteter som anordnas eller njut av de ljumma vindarna på balkongen.

Strand & pool

Stort poolområde med många pooler

Mitt i den stora trädgården ligger det spektakulära poolområdet där både stora och små kommer att trivas. Här finns två pooler där de minsta kan leka och busa medan de större underhåller sig i vattenparken. Njut av en simtur i relaxpoolen eller besök hotellets spaavdelning för en avslappnande massagebehandling. Poolbaren serverar obegränsat med dryck under dagen.

Stranden framför hotellet

Den fina sand- och grusstranden ligger i slutet av hotellområdet. Här kantas vattenbrynet av solstolar och parasoller och Medelhavet inbjuder till många salta bad för både stora och små. Den långgrunda stranden är perfekt för barn som kan bygga sandslott och plaska i vattenkanten. Strandbaren serverar lättare rätter och dryck. För den äventyrslystne finns det ett vattensportcenter precis intill.

All inclusive

På området finns inte mindre än fyra restauranger och flera olika barer som serverar mat och dryck i hög klass. I huvudrestaurangen hittar du såväl internationella som lokala rätter i en färggrann buffé. Vill du variera dig besöker du någon av de tre à la carte-restaurangerna som erbjuder allt från färsk fisk till italienska smaker. Barerna är strategiskt placerade på området för att du alltid ska ha nära till något att dricka.

Side erbjuder många restauranger och barer. Inne i Sides gamla stad och vid hamnen kryllar det av matserveringar och trevliga barer. Här äter du god mat som kebab eller grillspett av lamm och grönsaker till riktigt bra priser. Även i kvarteren ovanför hamnen och väster om finns det gott om restauranger, barer och mataffärer nära hotellen. Bor du längs kusten ovanför stranden finns det inte lika gott om matställen, några ligger längs med den stora vägen, men istället har de flesta hotell all inclusivekoncept.

Rum

Dubbelrum ekonomi, 2‑3 personer

Trivsamma rum på cirka 20 m² med två separata sängar eller en dubbelsäng och möjlighet till en extrasäng i form av bäddsoffa. Rummen är utrustade med dusch och wc, hårtork, AC, tv, minibar och säkerhetsbox. Balkong med bord och stolar.

Dubbelrum, 2‑3 personer

Rymliga rum på cirka 28 m² med två separata sängar eller en dubbelsäng och möjlighet till en extrasäng i form av bäddsoffa. Rummen är utrustade med dusch och wc, hårtork, AC, tv, minibar och säkerhetsbox. Balkong med bord och stolar.

Mot tillägg: havsutsikt

Familjerum / fyra bäddar, 4 personer

Rymliga rum på cirka 40-45 m² bestående av två rum med en dubbelsäng i det ena rummet och två separata sängar i det andra. Rummen är utrustade med dusch och wc, hårtork, AC, tv, minibar och säkerhetsbox. Balkong med bord och stolar.

Turkiets flagga

Side: Milslång sandstrand med barnvänliga hotell och gott turkiskt kök

Side

Side är en klassisk badort som är precis sådär lagom stor för att erbjuda både barnvänlig avkoppling på stranden, semestershopping och sköna restaurangkvällar. Från den gamla stadskärnan och västerut sträcker sig den milslånga, långgrunda sandstranden och här trivs både vuxna och barn i solen.» Läs mer om Side

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Side

» Se alla våra hotell i Side