Arlanda

Bella Resort & Spa

4

Side, Turkiet

Aktivitet och avkoppling direkt på stranden

Semestern går som en dans på detta familjevänliga och strandnära hotell. Här trivs alla som gillar att fylla dagarna med aktiviteter, sport och lek. Även du som vill ta det lite lugnare hittar en solstol på stranden eller kopplar av i relaxavdelningen. Alla njuter av god mat och dryck i massor och trevlig kvällsunderhållning.

Strand & pool

Härlig pool och vattenrutschkana

Flera pooler gör att det är enkelt att hitta en som passar vare sig du vill simma, spela vattensport eller plaska med barnen. Solstolar och parasoll omger poolområdet så du kan hitta ett eget hörn och välja om du vill vara nära poolbaren eller lite längre bort. Barnen kommer uppskatta poolen med vattenrutschkana där de kan bada med fart. Hamam, bastu och inomhuspool finns som omväxling för de vuxna.

Aktivera dig på stranden

Börja dagen med en morgonpromenad på den långa stranden som du har alldeles invid hotellet. Efter frukost parkerar du dig på en solstol, spelar beachvolley, eller tar ett salt dopp i havet. Sanden är finkornig och passar för barnens lek. När hungern och törsten kommer smygande är strandbaren nära till hands. Vattensporter finns också med i mixen av strandaktiviteter.

All inclusive

Huvudrestaurangens bufféer fylls tre gånger om dagen till frukost, lunch och middag. Här kan du sitta inomhus eller om du föredrar ute på terrassen. För att variera semestern och smaka på all världens mat väljer du på italiensk, mexikansk eller turkisk à la carte-restaurang där du kan äta middag med romantisk touch. Snacks under dagen serveras nära stranden i snackbaren. Drycker av olika slag serveras bland annat i lobbybaren, poolbaren eller i strandbaren. Vill du släppa loss ordentligt går du till discot på kvällen och dansar dig trött.

Side erbjuder många restauranger och barer. Inne i Sides gamla stad och vid hamnen kryllar det av matserveringar och trevliga barer. Här äter du god mat som kebab eller grillspett av lamm och grönsaker till riktigt bra priser. Även i kvarteren ovanför hamnen och väster om finns det gott om restauranger, barer och mataffärer nära hotellen. Bor du längs kusten ovanför stranden finns det inte lika gott om matställen, några ligger längs med den stora vägen, men istället har de flesta hotell all inclusivekoncept.

Rum

Dubbelrum ekonomi, 2‑3 personer

Ljusa rum med dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till extrasäng för barn, 0-11 år eller vuxen, i form av hopfällbar säng. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, litet kylskåp, wifi och säkerhetsbox. Alla rum har balkong.

Dubbelrum, 2‑3 personer

Ljusa rum på cirka 24 m² med dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till extrasäng för barn, 0-11 år eller vuxen, i form av hopfällbar säng. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, litet kylskåp, wifi och säkerhetsbox. Alla rum har balkong.

Mot tillägg: havsutsikt

Familjerum / fyra bäddar, 4 personer

Ljusa rum på cirka 42 m² med fyra ordinarie sängar, dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, litet kylskåp, wifi och säkerhetsbox. Alla rum har balkong.

Mot tillägg: havsutsikt

Turkiets flagga

Side: Milslång sandstrand med barnvänliga hotell och gott turkiskt kök

Side

Side är en klassisk badort som är precis sådär lagom stor för att erbjuda både barnvänlig avkoppling på stranden, semestershopping och sköna restaurangkvällar. Från den gamla stadskärnan och västerut sträcker sig den milslånga, långgrunda sandstranden och här trivs både vuxna och barn i solen.» Läs mer om Side

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Side

» Se alla våra hotell i Side