Sök och boka resa
Arlanda

Resor till Side Turkiet

Side

Milslång sandstrand med barnvänliga hotell och gott turkiskt kök

Våra hotell i Side

Om Side

Side är en klassisk badort som är precis sådär lagom stor för att erbjuda både barnvänlig avkoppling på stranden, semestershopping och sköna restaurangkvällar. Från den gamla stadskärnan och västerut sträcker sig den milslånga, långgrunda sandstranden och här trivs både vuxna och barn i solen.

Upplagt för trevliga semesterdagar i Sides gamla stad

För paret, vännerna eller tonårsfamiljen passar kanske ett boende närmare Sides gamla stad bäst. Bland de gamla ottomanska husen trängs idag små butiker där du kan fynda kryddor, smycken, kläder, turkiska delikatesser och mycket mer. På kvällarna är det hamnen med sina restauranger och musikbarer som lockar. Här äter du gott från det turkiska köket och dessutom billigt.

Milslång och barnvänlig sandstrand

Sides varma, soliga dagar lockar både stora och små. Barnfamiljer bor bekvämt nära den långgrunda sandstranden på Airtours barnvänliga familjehotell, många av dem med all inclusive. Här finns också gott om strandaktiviteter för de äldre barnen och de minsta kan bygga sandslott och gräva kanaler. Längs stranden finns en härlig strandpromenad som passar för kvällspromenaden eller kanske en joggingtur.

Lästips från bloggen

Vy över Berlin

Turkisk mat - från kebabens hemland

Turkisk mat är ofta smakrik, utan att vara alltför kryddstark och är enkel att uppskatta för oss skandinaver. När du reser till Turkiet kan du passa på att testa kebab och falafel så som de smakar i sitt ursprungsland, men…

Klimatkompenserad resa
fr. 2 649:-

Pris per person. Pris per person. Flyg + hotell 7 nätter

Avresa från Landvetter lördag 17 juni. Del i dubbelrum. New Garden Luna Apart, Side.

Sök pris och boka

Var ligger Side?

Karta Side

Karta över Side

Restid från Stockholm: 4 timmar

Öppna karta
Airtours service

Airtours representant möter dig på flygplatsen vid ankomst och hemresa. Under vistelsen finns representanten tillgänglig på träfftider samt på telefon för att svara på frågor och ge tips och råd alla dagar i veckan mellan kl. 09-19 via sms och samtal. För akuta ärenden som olycksfall finns en dygnet-runt-öppen jourtelefon. Telefonnumret får du vid ankomst.

Andra resmål i Turkiet

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!