Sök och boka resa
Arlanda

Utflykter i Marmaris Turkiet

DALYAN

En utflykt till Dalyan har allt! Fantastiska vyer, bad i kristallklart vatten samt historiska inslag då vi kommer att passera kungagravar som är utgrävda direkt i berget. Vi besöker även Sköldpaddsstranden, Iztuzu och har vi tur så kanske vi får se sköldpaddor. Möjlighet att ta ett lerbad finns också. Vi äter lunch tillsammans (dryck ingår ej).

BÅTUTFLYKT

Med båten lämnar vi hamnen i Içmeler för att åka på en heldagstur med flera stopp i bl.a. byn Turunç och i badbukten Green Sea. Vi äter lunch som består av kyckling, sallad och bulgur eller liknande. Det ingår även bröd och lokala drycker (öl, läsk och vatten). Båten består av två däck, det övre med solstolar och den undre med ordentliga sittplatser. Under hela turen finns det snacks och dryck att köpa ombord.

Jeep & Kleopatra

Det här är hela familjens favoritutflykt! Jeeparna hämtar oss på morgonen för att ta oss längs med småvägarna ut till byarna kring Marmaris. I de öppna jeeparna kan vi ta djupa andetag av frisk, ren bergsluft och njuta av den fantastiska naturen. Målet för jeepturen är Camli, där vår båt står och väntar på oss i den pittoreska marinan. Båten tar oss till Gökova, som är känd för att ha ett av världens klaraste vatten. Här gör vi badstopp, äter lunch och går i land på Cederön, med sin vackra Kleopatrastrand. På den lilla ön kan man hitta en del rester av den antika staden Kadria, så den som önskar kan ta en kort ?historisk promenad? runt om ön.

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!