Grand Yazici Club Turban

4.5

Marmaris, Turkiet

Direkt på stranden i lummiga och gröna omgivningar

I ett grönskande landskap som sluttar ner mot havet hittar du familjens favorithotell. Här finns aktiviteter för både stora och små att delta i stora delar av dagen. Låt barnen utforska hotellområdet tillsammans med miniklubben medan du unnar dig en massage i hotellets spaavdelning. Den privata sandstranden bjuder på bekväma dagar i solen och en fantastisk utsikt över Marmarisbukten.

Strand & pool

Bad och äventyr för både stora och små

I den stora trädgården ligger inte mindre än fem pooler inbäddade mellan hotellbyggnader och pinjeträd. I hotellets vattenpark lockas ditt barnasinne fram, här susar du och barnen nerför vattenrutschkanorna eller så provar ni äventyrsbanan som är uppbyggd mellan trädstammarna. I huvudpoolen kan både vuxna och barn delta i någon av de aktiviteter hotellet anordnar. Förfriskningar finns i poolbaren som ligger bara ett stenkast från huvudpoolen.

Långgrund strand med kristallklart vatten

Längs den drygt 300 meter långa sandstranden finns solstolar och parasoller. Lägg dig tillrätta, känn sanden mellan tårna och njut av den fantastiska utsikten medan barnen bygger sandslott eller leker i vattenbrynet. När du blir för varm kan du ta ett dopp från en av de två badpirerna innan det är dags för något kallt att dricka i strandbaren. För den sportintresserade finns det möjlighet att utmana familjen i en beachvolleymatch.

All inclusive

Här erbjuds mat och dryck av högsta kvalité i sex restauranger, sex barer samt ett eget bageri. Börja dagen med frukostbuffé i huvudrestaurangen och avsluta med en middag på någon av de fem ā la carte-restaurangerna. De erbjuder allt från italienska specialiteter till asiatiska smaker. Om du blir hungrig mellan måltiderna serveras det lättare snacks eller goda bakverk från det egna bageriet medan barnen kan svalka sig med en glass eller två. Barerna serverar allt från energigivande fruktdrinkar till lokala ölsorter.

Strand- och hamnpromenaden är fylld av restauranger med både turkiskt och internationellt kök. Snabbmatskedjor och genuina restauranger ligger längs gatorna inne i Marmaris och du hittar många mataffärer, de större i utkanten av staden. I marinan ligger kända kafékedjan Starbucks och bakom hamnpromenaden hittar den nöjeslystne bargatan, som är öppen inpå småtimmarna.

Rum

Dubbelrum ekonomi, 2‑3 personer

Något mindre rum med två sängar eller dubbelsäng och möjlighet till extrasäng i form av en hopfällbar säng. Bad/dusch och wc, hårtork, AC, tv, minibar, säkerhetsbox och wifi. Alla rum har balkong.

Dubbelrum, 2‑3 personer

Ljusa och fina rum med två sängar eller dubbelsäng och möjlighet till extrasäng i form av en hopfällbar säng. Bad/dusch och wc, hårtork, AC, tv, minibar, säkerhetsbox och wifi. Alla rum har balkong.

Familjerum, 2‑4 personer

Ljusa och stora rum med dubbelsäng eller två separata sängar och möjlighet till extrasäng i form av ordinarie eller hopfällbar säng. Bad/dusch och wc, hårtork, AC, tv, minibar, säkerhetsbox och wifi. Alla rum har balkong.

Superiorrum, 2‑3 personer

Ljusa och lite större rum med dubbelsäng eller två separata sängar och möjlighet till extrasäng i form av en hopfällbar säng. Bad/dusch och wc, hårtork, AC, tv, minibar, säkerhetsbox och wifi. Alla rum har balkong.

Turkiets flagga

Marmaris: I vackra Marmaris varvar du strandpromenader med prisvärd shopping

Marmaris

I Marmaris ligger den pittoreska småbåtshamnen framför den vackra hamnpromenaden kantad av restauranger och kaféer. Här finns även en av Turkiets absolut bästa marinor med internationell atmosfär och lyxiga segelbåtar. Bakom fasaden ligger den gamla stadsdelen med en osmansk medeltidsborg och den berömda basaren med ett myller av butiker där du kan fynda lädervaror, märkeskopior och dricka te.» Läs mer om Marmaris

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Våra resor till Grand Yazici Club Turban

Arlanda
ons 31 juli lör 3 augusti ons 7 augusti
Dubbelrum, 2‑3 personer Dubbelrum, 2‑3 personer
info ons 31 juli
12 749:-

Sällskapets pris:

25 498:-
info lör 3 augusti
12 449:-

Sällskapets pris:

24 898:-
info ons 7 augusti
11 849:-

Sällskapets pris:

23 698:-
Dubbelrum ekonomi, 2‑3 personer Dubbelrum ekonomi, 2‑3 personer
info ons 31 juli
12 549:-

Sällskapets pris:

25 098:-
info lör 3 augusti
12 249:-

Sällskapets pris:

24 498:-
info ons 7 augusti
11 649:-

Sällskapets pris:

23 298:-
Familjerum, 2‑4 personer Familjerum, 2‑4 personer
info ons 7 augusti
15 899:-

Sällskapets pris:

31 798:-
Superiorrum, 2‑3 personer Superiorrum, 2‑3 personer
info ons 31 juli
14 349:-

Sällskapets pris:

28 698:-
info lör 3 augusti
14 049:-

Sällskapets pris:

28 098:-
info ons 7 augusti
13 449:-

Sällskapets pris:

26 898:-

Pris per person. Hotell & flyg.

Fler hotell i Marmaris

» Se alla våra hotell i Marmaris