Arlanda

Club Viva

3

Marmaris, Turkiet

Bekväm semester med all inclusive

I utkanten av Marmaris hittar du denna oas med familjär atmosfär. Det stora poolområdet inbjuder till lek och bus för hela familjen. Här kan du delta i någon av de aktiviteter hotellet erbjuder eller passa på att njuta av en massage i spaavdelningen. Med all inclusive kan du dessutom semestra utan att behöva tänka på var du ska äta.

Strand & pool

Öppet och välkomnande poolområde

Det välkomnande poolområdet är hotellets mittpunkt. Här kan hela familjen delta i någon av de aktiviteter som hotellet erbjuder eller vila i skuggan av ett parasoll. Barnen kan leka i barnpoolen, prova på vattenrutschkanan eller följa med miniklubben på äventyr. När törsten smyger sig på kan du besöka poolbaren för att få dig något att dricka.

Den något grovkorniga och långgrunda stranden i Marmaris bjuder in till glada dagar i solen. Hit tar du dig med buss eller till fots på cirka 20 minuter. Ta plats under skuggan av ett parasoll och njut av utsikten medan barnen bygger sandslott vid vattenbrynet.

All inclusive economy

Hotellets restaurang serverar måltider i bufféform. Här bjuds det på såväl internationella rätter som lokala smakupplevelser. Du kan välja att sitta ute med utsikt över poolområdet eller inomhus. Poolbaren erbjuder dryck och lättare snacks under hela dagen. Minimarket finns på hotellet.

Strand- och hamnpromenaden är fylld av restauranger med både turkiskt och internationellt kök. Snabbmatskedjor och genuina restauranger ligger längs gatorna inne i Marmaris och du hittar många mataffärer, de större i utkanten av staden. I marinan ligger kända kafékedjan Starbucks och bakom hamnpromenaden hittar den nöjeslystne bargatan, som är öppen inpå småtimmarna.

Rum

Dubbelrum, 2‑3 personer

Rum med två separata sängar eller dubbelsäng, möjlighet till extrasäng finns i form av bäddsoffa eller hopfällbar säng. Rummen är utrustade med dusch och wc, AC, minibar, tv och balkong. Rummen har två separata sovrum med två separat sängar eller dubbelsäng i varje sovrum. Rummen är utrustade med bad/dusch och wc, AC, minibar, tv och balkong.

Familjerum / fyra bäddar, 4 personer

Rum med fyra ordinarie bäddar. Rummen är utrustade med dusch och wc, AC, minibar, tv och balkong. Rummen har två separata sovrum med två separat sängar eller dubbelsäng i varje sovrum. Rummen är utrustade med bad/dusch och wc, AC, minibar, tv och balkong.

Turkiets flagga

Marmaris: I vackra Marmaris varvar du strandpromenader med prisvärd shopping

Marmaris

I Marmaris ligger den pittoreska småbåtshamnen framför den vackra hamnpromenaden kantad av restauranger och kaféer. Här finns även en av Turkiets absolut bästa marinor med internationell atmosfär och lyxiga segelbåtar. Bakom fasaden ligger den gamla stadsdelen med en osmansk medeltidsborg och den berömda basaren med ett myller av butiker där du kan fynda lädervaror, märkeskopior och dricka te.» Läs mer om Marmaris

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Marmaris

» Se alla våra hotell i Marmaris