Arlanda

Vela

2.5

Marmaris, Turkiet

Trevligt boende med centralt läge

Här bor du nära havet och med centrum av Icmeler precis utanför dörren. Hotellet bjuder på färgglada detaljer och atmosfären är uppsluppen. Dagen spenderas på stranden eller vid poolområdet, på kvällen kan du utforska de pittoreska omgivningarna och äta en god middag.

Strand & pool

Poolområde med bar

Poolområdet ligger bakom hotellet och erbjuder såväl solstolar som parasoller framför den färgrika hotellbyggnaden. Här kan du ta ett svalkande dopp i poolen eller slå dig ner på en solstol och njuta av dagen med din favoritbok. För de minsta finns en separat barnpool. I poolbaren serveras dryck och lättare snacks under dagen.

Salta bad på sandstrand

En kort promenad från hotellet ligger den trevliga långgrunda stranden som erbjuder många salta bad. Med sina fantastiska vyer och finkorniga sand är detta platsen för dig som vill fylla på energinivåerna. Vattenbrynet kantas av solstolar och parasoller och för den äventyrslystne finns det möjlighet att prova någon av de olika vattensporterna.

All inclusive economy

Hotellets restaurang serverar måltiderna i bufféform och är som övriga hotellet inredd med färggranna detaljer. I pool- eller lobbybaren kan du få något kallt att dricka när törsten smyger sig på.

Restauranger och kaféer finns vid stranden och runt om i Icmeler. Köket är både turkiskt och internationellt. Mindre mataffär finns i byn. Strandpromenaden in till Marmaris är kantad av serveringar, restauranger och kaféer.

Rum

Dubbelrum ekonomi, 2‑4 personer

Enkelt inredda rum på cirka 18 m² med två separata sängar eller dubbelsäng. Bad/dusch, wc och hårtork. AC, tv, minibar och balkong. Möjlighet till extrasäng i form av hopfällbar säng för en vuxen eller två barn 2-11 år.

Dubbelrum, 2‑4 personer

Enkelt inredda rum på cirka 20 m² med två separata sängar eller dubbelsäng. Bad/dusch, wc och hårtork. AC, tv, minibar och balkong. Möjlighet till extrasäng i form av hopfällbar säng för en vuxen eller två barn 2-11 år.

Turkiets flagga

Içmeler: Barnfamiljen trivs i rofyllda Icmeler

Içmeler

Icmeler är mindre än sin granne Marmaris och mycket lugnare. Här dominerar harmoni och fridfull atmosfär i grönskande omgivningar, bakom ligger bergen med sina väldoftande pinjeträd. Icmeler är barnvänligt och många resenärer återvänder år efter år. Stranden är långgrund och en blandning av sand och grus där barnen kan plaska och bygga sandslott mellan solstolarna. Från stranden leder kanaler upp genom Icmeler och skänker grönska till färggranna trädgårdar.» Läs mer om Içmeler

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Marmaris

» Se alla våra hotell i Marmaris